Korábban Sprinter kódnéven találhattuk a játékban.

A Valorant fejlesztői csütörtök este publikálták a szokásos, Stage of the Agents névre hallgató blogbejegyzésüket. Ebben nem meglepő módon az ügynökök aktuális állapotával és a jövőbeni tervekkel kapcsolatban nyilatkoznak a Riot Games munkatársai. Ezúttal pedig egy kis extra információt is kaptunk a január elején érkező új hőssel kapcsolatban is.

Igazán gyors karakterre számíthatunk!

Akár Sonic is lehetne…

A Valorant fájljaiban már több hónapja találtak egy „Sprinter” névre hallgató stringet, ám ekkor még nem tudták összekötni semmivel. Úgy tűnik a fenti teaser kép alapján, hogy bizony a kódnév nagyon is illeni fog a karakterre, már-már a DC szuperhős, Flash szikrázói cipőire emlékeztet a fenti rajz. Azt is biztosra vehetjük már, hogy egy női karakterről beszélünk mely a Fülöp-szigetekről származik, hiszen a tagalog nyelvet használták a Riot munkatársai a blogbejegyzésben.

A fejlesztők azt is elmondták, hogy 2022-ben még jobban ráfekszenek majd az ügynökök balanszára, így az év első felében több apróbb változásra is számíthatunk a korábban már belengetett Yoru rework mellett. Az új ügynök pár hét múlva, a Valorant következő szezonjával együtt érkezhet majd meg a játékba.

Megéri a pénzt? – Fixen ezek az idei év legmenőbb Valorant kés skinjei!

https://leet.hu/samsung/

×