Az Epic Store természetesen ma sem hagy minket ingyenes játék nélkül. Mutatjuk, mivel is lepték meg ma a gamereket.

Ahogy minden évben, úgy az Epic Games idén is kitesz magáért év végén. Az ünnepi időszakban ugyanis nem hetente kínálnak ingyenes címeket, hanem naponta. Miközben egészen eddig egy másik cím volt ingyenes, ma 5 órától már elérhető a friss ingyenes játék.

December 24. 17 órától egészen december 25. 17 óráig a Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition

ingyenes.

 

Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition

A Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition a legjobb egyjátékos RPG élmény, amely a népszerű Pathfinder sorozat eddigi legszebb és legtartalmasabb felvonása. Fedezd fel, és csapatoddal együtt hódítsd meg az elveszett Golarion világát, élvezd a hely gazdag történelmét, rejtélyeit, és vegyél részt izgalmas valós idejű, vagy opcionális, körökre osztott csatákban.

Ebben a világban az évszázadok során királyságok tucatjai emelkedtek fel, és buktak el. Hódíts meg új területeket, és szilárdítsd meg a saját hatalmadat. Légy olyan király, amilyen mindig is lenni akartál! Hozz létre saját hősöket, és szabd testre őket több, mint 1000 különleges képesség és erény felhasználásával. Találkozz és barátkozz össze a Pathfinder sorozatból ismert szereplőkkel. Bővítsd a királyságodat, építs új városokat és közösségeket. Harcolj a saját stílusodban: küzdj meg az ellenfelekkel valós időben, vagy állíts be körökre osztott csatákat, ahol több lehetőséged van a helyezkedésre, és az egyedi képességek használatára.

A Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition tartalmazza a teljes alapjátékot, plusz 6 DLC-t és új funkciókat, amikkel még élvezetesebb a kaland. Légy király!

Az ajánlatot erre találod!

Jó szórakozást hozzá! Ne feledd, hogy holnap új ingyenes játék jön!

https://leet.hu/xmas/

×