Szép napra ébredtünk, mivel az Activision közel 50 ezer csalótól vált meg.

A Call of Duty hivatalos Twitter fiókja ismét büszkélkedett, hogy közel 50 ezer játékost tiltottak ki egy banhullámnak köszönhetően. Ezt a Warzone és a Vanguard felületén is véghez vitték, és bizonyos források szerint két főbb területet céloztak meg.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1473746439553617923

A ModernWarzone szerint az Unlock All tool használókat és a HWID spoofereket célozták meg ezzel a hullámmal. A jó hír, hogy rengeteg csaló használ HWID spoofert, ha esetleg bant kapna, akkor egy új HWID-vel tovább folytathatja a csalást.

A csalóknak persze nem tetszett, hogy elkapták a grabancukat.

Itt látható, hogy egy chatszobában valaki panaszkodik, hogy csak az EO spoofert használta, de nem csalt hónapok óta mégis bant kapott – bár ezt nehezen tudom elhinni.

Itt egy másik csaló arra panaszkodott, hogy új accountot csinált, megvette újra a játékokat, de az Activision máris bannolta, pedig azon az accounton még nem csalt! Majd felháborodva „anyaszomorítónak” hívta az egész céget. Érdekes hozzáállás, egy olyan embertől, aki más szórakozását teszi tönkre.

Remélhetőleg a kitiltások továbbra is ilyen tempóban történnek, illetve még pontosabb lesz a rendszer. Ez nem azt jelenti, hogy minden csalót bannoltak, szóval lehet, hogy így is fogsz velük találkozni egy-két körben, de úgy látszik elég jól működik a rendszer.

Bár voltak emberek, akik panaszkodtak, hogy kitiltást kaptak, de az állítások szerint nem csaltak.

Azt már tudod, hogy mitől haldoklik a Warzone?

Kiderült, hogy mi fagyasztja szénné a Warzone felhasználók gépeit és konzoljait

https://leet.hu/samsung/

×