Sokan panaszkodnak a Valorant skinek ára miatt, de legalább ennyien azt is elfelejtik, hogy mennyi munka van egy-egy ilyen darab mögött.

A Valorant fegyver skinekkel testreszabhatjuk a játékélményünket, mivel abszolút egyedi megjelenést kölcsönöznek a felszerelésünknek. Minden fegyverhez többféle skin tartozik, így szinte minden játékos könnyen találhat olyat, amely illik az ízléséhez. A Valorantban az egyik legizgalmasabb testreszabható fegyver mindenképp a kés, és a játékosok folyamatosan új lehetőségeket kapnak hozzá.

Ez idén sem volt másképp, ezért összeszedtük nektek az idei év legmenőbb darabjait – az áraikkal együtt:

Prime 2.0 – Karambit: 3,550 VP

A Prime 2.0 Karambit a Prime skinek második iterációjában szerepelt, és ezzel bevezette a karambit stílusú késeket a Valorantba. A CS:GO rajongói izgatottan várták, hogy az egyik legikonikusabb késstílus megjelenjen a játékban, egy egyedi animációval együtt.

Ruination – Broken Blade of The Ruined King: 4,350 VP

A Ruination bundle a Valorant játékosoknak adott egy kis ízelítőt a League of Legendsből. Ez a kísérteties fegyver tökéletes a rajongók számára, akik egy feltűnő skinre vágynak, vagy a League játékosok számára, akik a játékot a Valorantban is szeretnék képviselni.

Recon – Pillangókés: 3,550 VP

Ez a pillangókés egy másik stílus, amely korábban már megjelent a CS:GO-ban is, és szintén nagyon várták már az utóbbi játék rajongói. A kés egy egyedi animációval együtt érkezett meg a játékba.

VALORANT Go! Vol.3 – Yoru stílusos „fésűje”: 3,550 VP

Annak ellenére, hogy egy viszonylag ártalmatlan tárgyról beszélnük – elméletben, attól még ez a menő skin képes egy alattomos hátba szúrással megölni a gyanútlan ellenséges játékosokat.

RGX 11z – Pro Blade: 4,350 VP

Ez a skincsalád a high-end számítógépeket hivatott reprezentálni, amelyekkel sok szerencsés Valorant játékos is rendelkezik – RGB világítással és áttetsző részekkel kiegészítve, amelyek megmutatják a fegyverek belső működését. Ez a kés kiváló módja annak, hogy úgy érezd, hogy a legújabb high-end felszerelésed van, anélkül, hogy egy vagyont költenél.

Neked melyik a kedvenced?!

Nagyobb változásokra készül a Valorant? – In-game kérdőívekkel bombázzák a játékosokat

https://leet.hu/samsung/borítókép: splitskins

×