Ingyen játékokkal vezekel a Rockstar a bűnrossz felújított GTA-kért - de nem árt sietni

Amíg a Rockstar Games PC-n gőzerővel vezekel a definitív GTA-kkal elkövetett bűneiért, addig a konzolos játékosok örülhetnek annak, hogy van két fülük és nem lábasok.

0
 

Amíg a Rockstar Games PC-n gőzerővel vezekel a definitív GTA-kkal elkövetett bűneiért, addig a konzolos játékosok örülhetnek annak, hogy van két fülük és nem lábasok.

Az mindenképpen dicsérendő, hogy a Rockstar próbálja visszaszerezni a játékosok imádatát a nettó lehúzás, és félig-meddig átverésnek nevezhető felújított GTA trilógiáért, viszont még mindig volna hová fejlődni. Sőt, kommunikációban és vezeklésben innen csak fejlődni lehet.

A Rockstar koponyái már korábban is előhozakodtak az ingyen játékkal való lekenyerezés ötletével, amikor bejelentették, hogy minden pórul járt játékos, aki befizetett a bűnrossz definitív kiadásra, az ajándékba kapja az amúgy két héttel azelőtt minden felületről eltávolított eredeti, 15+ évvel ezelőtti verziókat.

https://leet.hu/xmas/

Ez persze egy amolyan tessék-lássék megoldás volt, amit még azok is megkapnak, akik újonnan veszik meg a felújítást, a csúnya dolog az egészben viszont az, hogy a konzolos játékosokról valahogyan, valamiért teljesen megfeledkeztek. Ők ugyanis az ég világon semmit nem kaptak kárpótlásul. Nos, nagyon hasonló a helyzet a Rockstar legújabb esedezésével, aminek nyilván minden PC-s örülhet, a konzolos játékosok azonban ismét kimaradnak a szórásból.

Azok, akik PC-re megvették a definitív GTA-t, azok a Rockstar Launcherében ingyen bezsákolhatják a Grand Theft Auto 5: Premium Edition, a Grand Theft Auto 4: Complete Edition, a Max Payne 3, az LA Noire, vagy a Bully: Scholarship Edition valamelyikét. 

E mellé gálánsan még egy 10 dolláros (kb. 3000 forintos) kupont is adnak, ha pedig valakinek mindegyik játék megvan, akkor választhatnak a GTA: Online Great White Shark kártyája és 55 Red Dead Online aranyrúd között. Erre azonban csak január 5-ig, a Rockstar Store Holiday Sale zárultáig lesz lehetőség – és mint már mondtam, kizárólag PC-n. A konzolos játékosokat ezúttal sem látta szükségesnek kárpótolni a Rockstar Games, vagy egyáltalán megindokolni azt, hogy miért ér kevesebben az ő pénzük, mint a PC-seké.

Elkészült a póló, ami minden játékbeli sebesülést és érzetet átad a viselőjének

 

https://leet.hu/samsung/

×