Itt sem spórol a gyártó.

Az elmúlt napokban a Xiaomi durván rákapcsolt a marketingrakétákra, egyre több hírt hallhatunk az érkező 12. generációval kapcsolatban. A leleplezésre magyar idő szerint 28-án, 12:30-kor kerül majd sor, de addig sem unatkozunk, folyamatosan érkeznek az infomorzsák a készülékekról.

Ezúttal a kijelzőkről rántották le a leplet!

 

A Xiaomi 12 Pro második generációs LTPO AMOLED kijelzővel lesz felvértezve, mely a Samsung gyár futószalagjáról érkezik majd. A képfrissítés is magas szintet képvisel, hiszen az alap 120 Hz-es mód mellett képes lesz dinamikusan változtatni az adott tartalom függvényében, de papíron a VRR által használt 10 Hz / 30 Hz / 60 Hz / 90 Hz / 120 Hz mód között is választhatunk majd.

Ezzel szemben a sima 12-be már egy olcsóbb megoldás kerül, ezt a kínai Huaxing szolgáltatja. Itt sincs ok az aggodalomra, hiszen egy 1080p felbontású, 10 bites színmélységgel rendelkező, hajlítható panelről beszélünk, mely bőven ki fogja szolgálni a felhasználók igényeit. A mérete 6.28 inch lesz, sokan abban reménykedtek, hogy a Xiaomi által kisebbnek titulált 12 6 inch alá mehet, de sajnos a szivárgások alapján nem igazán fog bekövetkezni.

Félhetnek a többiek, napokon belül érkezik a Xiaomi 12-es szériája

https://leet.hu/samsung/

×