Az Epic Store természetesen ma sem hagy minket ingyenes játék nélkül. Mutatjuk, mivel is lepték meg ma a gamereket.

Ahogy minden évben, úgy az Epic Games idén is kitesz magáért év végén. Az ünnepi időszakban ugyanis nem hetente kínálnak ingyenes címeket, hanem naponta. Miközben egészen eddig a Mutant Year Zero: Road to Eden volt ingyenes, ma 5 órától már elérhető a friss ingyenes játék.

December 23. 17 órától egészen december 24. 17 óráig a Vampyr ingyenes.

Vampyr

London, 1918. Te vagy Dr. Jonathan Reid, egy orvos, akit megharap egy vámpír, ezért maga is azzá válik. Emberi formában kutatnod kell a gyógyír után, hogy megállítsd ezt a szörnyű fertőzést. Vámpírként viszont életben kell maradnod – ehhez gyilkolnod kell, és vért kell innod! Te döntesz: elfogadod a benned élő szörnyet, vagy szembeszállsz vele, és más vámpírokkal? Megmented a körülötted élőket, vagy a vérüket veszed? Döntéseid befolyásolják London, és az egész világ további sorsát…

A Vampyr a DontNod Entertainment (Life is Strange) új kalandjátéka, amely filmszerű jelenetekkel, nagyszabású történettel és komoly morális döntésekkel állít szembe. Egy sötét, mégis rendkívül hangulatos kaland, ami emberként és vámpírként is próbára tesz!

Az ajánlatot erre találod!

Jó szórakozást hozzá! Ne feledd, hogy holnap új ingyenes játék jön!

Ezt láttad már?

Nyalogatható kijelzőt fejlesztettek, ami élethűen leutánozza az ízeket

https://leet.hu/xmas/

×