Néhány konteós azért hordott bizonyos ékszereket, mert azt hitték, azok megvédik őket az 5G sugárzástól. Kiderült, hogy ezek az ékszerek radioaktívak.

Néha egészen furcsa fordulatokat képes venni az élet, most például az derült ki néhány „5G ellen tökéletes védelmet ígérő” kacatokról – ennél pontosabban nyakláncról, medálról és alvómaszkokról, hogy valójában radioaktívak, és folyamatosan ionizáló sugárzást bocsátanak ki – írta a The Guardian.

A veszélyes ékszerekre a holland nukleáris biztonsággal és sugárvédelemmel foglalkozó hatóság, az ANVS hívta fel a figyelmet. A hatóság kiemelte, hogy a sugárzás károsíthatja a szöveteket és a DNS-t, és ugyan az érintett tíz terméknél alacsony sugárzási szintet mértek, azok, akik legalább egy évig minden nap hordják őket egészségkárosodást szenvednek.

10 anti-5G products found to be radioactive: Dutch authorities - New York Daily News

A sugárzó kacatok | Kép: NY Daily News

A tulajdonosok javarészt konteóhívőkből állnak, mivel a nyakláncokat kifejezetten 5G elleni védelmező termékként értékesítették. Ezeket általában úgy árulták, mint a Földből kivont tiszta ásványi anyagokat és vulkáni hamut tartalmazó ékszereket, melyek viselésével elkerülhetőek azok a problémák (fejfájás, immunhiányos állapot), melyeket az összeesküvés-hívők az 5G negatív hatásainak tulajdonítanak.

Ezzel szemben azonban az Egészségügyi Világszervezet szerint az 5G technológia teljesen biztonságos, és az általa keltett rádiójelek fizikai jellemzői nem térnek el jelentősen a korábban használt 3G és 4G technológiákétól.

66 millió éves dínóembriót találtak Kínában – Jöhet is a Jurrassic Park

 

https://leet.hu/xmas/

×