Az Xbox a konzolcsalád 20. évfordulója alkalmából a divatpiacra is betört, a harmadik cipőjüket pedig már a hazai boltokban is megvehetjük.

A Microsoft egyáltalán nem aprózza el az Xbox 20. születésnapját, aminek apropóján – temérdek más mellett – az Adidassal kollaborálva három kifejezetten pofás cipőt is villantottak. A sorban az utolsó pedig most került a boltokba, és az előző modellekkel ellentétben ezt már Magyarországon is be lehet szerezni.

Az Adidas az új surranót az Xbox Series X alapján alakította: a belső része a ventilátorszellőzőjét idézi, míg a cipő többi része elegáns fekete színt kapott, oldalán egy Xbox emblémával – amit az Elite kontrollerről kölcsönöztek. A Forum Tech Boost Series X-re keresztelt cipő talpa viszont az előző kettőhöz hasonlóan áttetsző, ami amolyan tisztelgés a legelső Xbox előtt, ami többször kapott áttetsző borítást, sőt, az első fejlesztői gépek is úgy néztek ki.

A magyar boltokban már néhány napja megtalálható a Forum Tech Boost Series X, az ára azonban sokaknak fennakaszthatja a szemét. Már az ajánlott fogyasztói ár is 140 dollárról, kb. 45.000 forintról indul, jelenleg pedig a magyar boltok is 50-60 ezer forint között kínálják.

Adidas Forum Tech Boost Series X

Adidas Forum Tech Boost Series X

Ezeket vedd egy gamernek karácsonyra – 5 tuti ajándék ötlet gamereknek (last minute)

 

https://leet.hu/xmas/

×