Egy szerencsés kombinációval játszi könnyedséggel hullanak a ránk leselkedő zombik.

Bár a Vanguard zombi módja nem feltétlenül a legpopulárisabb mód a játékban, ám így is rengeteg felhasználó veti bele magát a non-stop akcióba. A Season 1-es frissítés sem halmozta el olyan sok tartalommal a Vanguardot, de továbbra folyamatosan próbálkoznak a játékosok a minél erősebb buildek kitalálásával.

Úgy tűnik az egyik felhasználó belenyúlt a tutiba, eszméletlen OP összeállítást rakott össze!

3PAP panzerfaust, legendary ammo gremlin(restocks ammo constantly for both guns) and legendary splatterfest(enemies that die from explosive have a high chance to explode) is completely OP from CODVanguard

 

Az adott feladatok teljesítése után a Sacrificial Heartot használhatjuk az Altar of Covenants névre hallgató tárgyon, hogy extra képességekkel ruházzuk fel fegyvereinket. Ez jelenthet extra sebzést, de az ellenfeleink lassítása vagy társaink felélesztésének gyorsítása is a lehetőségek között van.

A fenti videó készítője ezek segítségével állította össze a tökéletes hármast a módhoz, szinte gyerekjátékká vállhat a zombik elpusztítása:

  • Level 3 Pack-A-Punched Panzerfaust
  • Ammo Gremlin ability – Legendary Rarity
  • Splatterfest ability – Legendary Rarity

A Panzerfaust önmagában is elég erős, de az Ammo Gremlin és a Splatterfest képeségekkel felvértezve szinte csak a bal egérgombot kell használnunk, a többi történik magától. Nem véletlenül, hiszen az Ammo Gremlin az újratöltésnél segédkezik, míg a Splatterfest a felrobbantott ellenfeleinknél okozhat extra robbanásokat.

https://leet.hu/samsung/

×