Egy friss Battlefield 2042 szivárogtatás híre miatt egyes játékosok a Call of Duty: Warzone és a Call of Duty: Vanguard felé vették az irányt.

A Battlefield 2042 a múlt hónapban jelent meg, gondolom azt pedig mindenki vágja, hogy kész káosz volt az egész. A rajongók nem voltak elégedettek, a játék tele volt hibákkal, a kiadó pedig igyekszik szép lassan javítani a játékot, és menteni a menthetőt. Sokan azonban még így is szeretik a játékot, annak ellenére, hogy egy friss szivárgás miatt egyesek inkább mennek CoD-ozni.

Nem tűnik úgy, hogy a Battlefield 2042 helyzete a közeljövőben javulna.

Az elmúlt hetekben a játékosok azon töprengtek, hogy mikor jelenik meg a játék 1. évada, mely rengeteg új tartalmat és hibajavításokat ígér. Egy szivárgás kapcsán azonban kiderült, hogy a játék első évada bizony sokat késhet, még az is lehet, hogy csak 2022 márciusában érkezik.

A Twitteren a Battlefield adatbányász, Temporyal is arról számolt be, hogy a játék jelenlegi fájljai szerint az 1. évad valamikor 2022 márciusában indul, ami sokkal több idő, mint amire a játékosok számítottak.

 

Ezzel kapcsolatban pedig mind a Redditen, mind a Twitteren látott kommentekből egy érdekes tendencia látszik, mely arra utal, hogy sokan szépen átmennek CoD-ozni. Sokan egyszerűen feladják a várakozást, és más játékba kezdenek, ami nyilvánvalóan nem egy kellemes helyzet most a DICE-nak.

  • „Ideje megvenni a Vanguardot” – áll a fenti tweet egyik válaszában.
  • „Ez a játék olyan irányba halad, mint a Battlefield V” – olvasható egy másik kommentben.
  • „Az indulás után öt hónapig nincs új tartalom, borzasztó” – írta valaki.
  • „Én ahhoz a kisebbséghez tartozom, aki szereti a játékot, de ez nagyon rossz hír” – teszi hozzá egy másik játékos. „Ha az 1. évad januárban megjelenik a javításokkal és új funkciókkal, akkor elég gyorsan változott volna a közhangulat”.

Mindezek ellenére fontos észben tartani, hogy ez egy szivárgás, amit nem lehet biztosra venni. Talán a sok fenyegetés odáig vezet, hogy a DICE elindítja az első évadot korábban, bár ha valójában nincsenek kész vele, az csak további katasztrófákhoz vezethet.

Te is elfordultál már a Battlefield 2042-től?

Ezt láttad már?

Rossz hír – Sokat késhet a Battlefield 2042 első évada

 

 

https://leet.hu/xmas/

×