A Qualcomm legújabb csúcs SoC-ja hajthatja az újdonságokat.

Pár nappal ezelőtt egy leakekből összeállított koncepcióvideónak köszönhetően kaptunk már egy kis ízelítőt a Xiaomi soron következő szériájának legerősebb tagjáról, az Ultráról. Ebből hamar kiderült, hogy a 11-nél megszokott téglalapra hajazó megoldás helyett ezúttal egy egy kör alakú kameraszigetet kaphatunk majd. Az Ultra fő lencséje egy 50 MP-es széleslátószögű Leica lesz majd, természetesen a szokásos ultraszéles és telefotó kamerákkal egyetemben.

 

Nem is várt sokat ezután a gyártó, kedden késő este bejelentették, hogy mikor leplezik le az újdonságokat. December 28-án, magyar idő szerint 12:30-kor startol el a 12-es széria Launch eseménye. A Xiaomi azt is hamar világossá tette, hogy a Xiaomi 12 egy kisebb telefon lesz, a „Pro” és az „Ultra” változat lehet az, ami igazán tovább viszi a flagship vonalat.

Ha az értesülések igazak, akkor mindegyik készülék 120 Hz-es AMOLED kijelzőt kap, eltérő felbontásokkal és méretekkel. Ami ennél is izgalmasabb, az a telefonok lelke, ezt pedig a Snapdragon legújabb SoC-ja, a Gen 1 fogja szolgáltatni. Az AnTuTu benchmarkon már bizonyított ez a felépítés, mindent maga mögé utasított, jó kérdés azonban, hogy milyen módon fog teljesíteni a való életben. A Snapdragon 888-cal is voltak melegedési problémák, reméljük sikerült kiküszöbölni a gyártóknak. A telefonok mellett bepillantást nyerhetünk majd a saját szájízükre alakított MIUI 13 androidos felületbe is.

Magyarországon is kapható az új Xboxos Adidas cipő – az árán sokak szeme fennakadhat

https://leet.hu/samsung/

×