A FIFA 22 idei téli szenzációja lett a Winter Wildcards Promo. Az első csapat elég nagy nevekkel és értékekkel érkezett. Úgy tűnik, a folytatás is hasonlónak ígérkezik.

A Karácsonyt is átívelő idei téli Promo, a Winter Wildcards első csapata elég erősnek bizonyult, nagy nevek érkeztek, igencsak brutális értékekkel. Igaz, mást nem is várhattunk volna, hiszen egy elég vacak FUT Versus előzte meg, amit gyorsan el kellett felejteni. Kaptunk napról-napra gyűjthető Winter Wildcards Swaps Token-eket, szóval egy szavunk nem lehet, ha erről az eseménysorozatról van szó.

Reménykedtünk benne, hogy a következő gárda is hasonló jókat fog tartogatni nekünk, hogy valóban azt mondhassuk, hogy ez az esemény méltó megkoronázása a 2021-es évnek. Várhatóan december 24-én este fognak érkezni a Team 2 tagjai, viszont még az érkezésük előtt kiszivárogtak a játékosok nevei és értékei. Amennyiben hihetünk a rendelkezésünkre bocsájtott információknak, nagyon komoly második kör van előttünk.

Nem is ködösítünk tovább, íme a kiszivárgott Team 2:

Winter Wildcards team 2 leaked? from fut

 

Sterling-től Moura-n keresztül, egészen Martial-ig újabb nagy nevek érkezhetnek, de van itt még valaki, akire már konkrétan a legrégebb óta várunk és úgy látszik, megtörik a jég és „hazatér a tékozló fiú”: újra magas értékű speciális lapot kaphat

Zlatan Ibrahimović!!!

Reméljük, nem csak elhúzzák előttünk a mézesmadzagot, hanem ebből a kiszivárogtatásból már el lehet kezdeni számolgatni, és latolgatni, hogy kiknek lenne helyük a csapatban, és Jézuska küldene belőle párat a fa alá.

Ezt olvastad már?

Holnap jön a Team of the Week 14! – Előrejelzések, jóslatok

 

×