Már nem csak emailben érkezik a felhívás.

A Riot Games mindig is híres volt arról, hogy amennyire lehet odafigyel a közösségre. Aktív tagjai az adott játék Reddit és Twitter közösségének, rengeteg azokhoz köthető dolgot beépítenek a játékba akár mém formájában is. Az ügynökökkel és fegyverekkel kapcsolatos visszajelzések alatt is rengetegszer kommentelnek Valorantos fejlesztők, így tényleg nem panaszkodhatunk ilyen téren.

Újabb fokozatba lépett ez az interakció!

Bár a Riot Games-től az email-es kérdőívek sosem álltak messze, úgy tűnik, hogy közvetlenebb módon is el akarják érni a játékosokat. December 19-étől kezdődően egyre több játékos kap in-game kérdőíveket. Ezekben általában egy-egy adott ügynökről vagy fegyverről kérdezik a játékosokat. Pár általánosabb jellegű kérdés is előfordulhat, a fejlesztőket az is érdekli, hogy mennyire vagyunk elégedettek az ügynökfelhozalt tekintve, nagyon sok szempontot megvizsgálva.

Heteken belül érkezik a Valorant új szezonja, mely nagy eséllyel egy teljesen új ügynökkel és Yoru átdolgozással is kecsegtetni fog, így extrán fontosak lehetnek ezek a felhasználói visszajelzések jövőre is. Több játékban is belefuthatunk hasonlóba, általában 2-3 havonta kerül újra sorra egy adott játékos, így a spamtől sem kell félnünk.

Szinte mindenhez hozzányúlnak – Így változtatja meg Yoru képességeit a Riot

https://leet.hu/samsung/

×