Bőséges jutalmat kapunk, ha elpusztítjuk őket.

December 16-án kezdetét vette a Warzone és Vanguard közös karácsonyi eseménysorozata, mely a Festive Fervor nevet viseli. Rengeteg vicces tartalommal pakolták meg a fejlesztők a frissítést és természetesen kozmetikai tartalmakban sem szenvedünk hiányt. Ennek az eventnek a része az „Elf Team Six”, mely karácsonyi manók kisebb csoportját takarja, akik kicsit felforgatják Caldera szigetét.

Hol találom őket?

 

 

Konkrét helyszínt nem tudunk mondani, hiszen véletlenszerűen spawnolnak. Azt azonban biztosan kijelenthetjük, hogy egy-egy saroknál elrejtőzve akadhatunk a nyomaikra. Ami ennél is árulkodóbb lehet, az a 10 méteres távolságból hallható nevetés és kuncogás hang, mellyel felhívják magukra a figyelmet. Ha ezeket a hangokat hallod, akkor jó helyen jársz, csupán meg kell keresni melyik sarokban vagy eldugott helyen bujkálnak.

Az elpusztításuk

Ha rábukkansz egy-egy példányra, akkor nincs más dolgod, mint a kezed ügyében lévő fegyverrel elpusztítani a manót. Ekkor egy ketyegéshez hasonló hangeffekt startol el, mely azt jelenti, hogy egy másik közelben lévő elfet is meg találnod. Addig kell öldökölnöd a rosszakaró apróságokat, míg el nem jutsz az utolsóig, mely bőséges loottal ajándékoz meg. Ne feledd azonban, hogy ha nem sikerül a hadműveletet időben végrehajtanod, akkor stunol a játék és elmenekülnek a manók.

A megérdemelt jutalom

Ha sikerül megölnöd az összes manót, akkor dupla XP Tokenre és Calling Cardsra mindenképpen számíthatsz majd. A fenti ajándékokon kívül pedig megdobhatnak 10000 dollárral vagy épp egy-egy self-revive kit szintű tárggyal, melynek hasznát veheted majd a szigeten.

Te találkoztál már a Warzone gonosz manóival? Tuti tippjeink vannak a Krampuszhoz is:

Rossz játékos voltál? – Így hívd fel a Krampusz figyelmét a Warzone-ban

https://leet.hu/xmas/

×