A megfelelő fegyver létfontosságú a győzelemhez. Mivel azonban a meta folyamatosan frissül, a játékosok azt állítják, hogy „lehetetlen” élvezni a játékot.

A Vanguard Pacific integrációjával a Warzone fegyvertára nagyobb, mint valaha. Jóval több mint 100 elsődleges fegyver van a játékban, amelyeket az emberek testre szabhatnak, hogy a lehető legjobb loadoutot hozzák létre.

Itt semmi újdonság nincs, viszont az utóbbi időben a fejlesztők megnövelték a frissítések gyakoriságát, minden eddiginél gyorsabb ütemben nerfelték és módosították a játék legjobb fegyvereit.

Az előző frissítésben a BAR és a Cooper kapta a nerfet.

Bár ez nagyszerű egyensúlyváltásnak tűnhet, az alkalmi játékosok arra panaszkodnak, hogy ez elszívja a Caldera szórakoztató játékélményét. Már ha sikerül a játékosoknak belépni a játékba, vagy valamit látni az állandó glitchektől.

Az egyik legjobb érzés a Warzone-ban a győzelem elérése, miután a többi játékossal megküzdöttél, de ez nehéz lehet a megfelelő fegyverek nélkül.

Ez a ‘JMGTR’ által írt Reddit-poszt egy alkalmi játékos szemszögéből vizsgálja a Warzone-t, és azt, hogy mennyire idegesítő a hetente, illetve lassan naponta változó meta.

[deleted by user]
by inCODWarzone

 

Ha az alkalmi játékosok csak napi két órát játszanak, akkor a „megfelelő” kiegészítők feloldása majdnem fél hétig is eltarthat. De addigra megjelenhet egy új frissítés, ami újra felrázza a metát.

Ez azt jelenti, hogy egy egész hetet el lehet pazarolni, hogy a lehető legjobb loadoutot megszerezd, csak azért, hogy egy frissítéssel a Warzone teljesen felcserélődjön, majd a grind újra és újra megismétlődik.

Az Automaton is erős nerfet kapott miután a játékosok rájöttek milyen OP.

Az emberek többsége úgy gondolja, hogy az egyszerű megoldás erre az lenne, ha a fegyverek gyorsabban lépnének szintet. Volt egy glitch, ami lehetővé tette a négyszeres XP-t, de természetesen a fejlesztők azt azonnal letiltották – csalódást okozva a játékosoknak.

Persze a lassan hetek óta fentálló hibákat nem javítják ilyen gyorsan.

Összességében a rajongók csak azt szeretnék, ha kevesebb frissítés jönne ki, hogy újra élvezhessék a játékot, és ugyanazokat a fegyvereket használhassák, mint mindenki más, anélkül, hogy aggódniuk kellene, hogy másnap már új fegyver szintezése miatt kelljen játszaniuk.

Ha lemaradtál volna róla.

Kinyírják a metát? – Cooper Carbine és BAR nerf jött a Warzone-ba

 

https://leet.hu/samsung/

×