Szomorú véget érhet Ghosty4k karrierje.

Ha kicsit is követi valaki kicsit követi a Fortnite Champion Series történéseit, akkor biztosan belefutott már Ghosty4k nevébe. Kétszer is eljutott többedmagával a Trio formátumú összecsapások „Grand Finals” részébe, mely nem csak értékes PR pontokat, hanem bizony tízezres (dollárban természetesen!) nagyságrendű pénznyereményeket is hozott a konyhára. A közösségen belül régóta rebesgették, hogy valamilyen külső programot használhat, de hosszú hónapokig nem volt kézzelfogható bizonyíték a dologra.

Az Epic Games kedd hajnalban kitiltotta a játékból!

Ghosty4k ráadásul nem is próbált meg ködösíteni a témával kapcsolatban. Twitter üzenetében világosan kijelentette, hogy 8 hónapnyi csalás után érte el őt a fejlesztők banhammere. Ráadásul azt is felajánlotta, hogy ha valakit érdekelnének az ilyen jellegű csalások, akkor még négy meghívója van az ezzel foglalkozó weboldalhoz / Discord szerverhez.

A Fortnite közösség régóta kéri az Epic Games-et, hogy kicsit erősebb anti-cheat programokat is vessen be a jelenlegi BattlEye és EAC mellett. Kiváló táptalajt nyújtanak a heti szintű, pénzes kupák a csalni vágyó felhasználóknak, hiszen egy kis odafigyeléssel hamar összejöhet a havi zsebpénz. Reméljük Ghosty4k túlzott őszintesége végre felnyitja a fejlesztők szemét is, hogy valami bizony tényleg nincs rendben.

https://leet.hu/samsung/

×