Úgy látszik, hogy maga a Krampusz veszi készbe azoknak a csalóknak a sorsát, akiknek sikerült átjutni az anti-cheaten.

Kevés jobb dolog van a Warzone-ban, mint egy győzelem, de látni ahogy egy csaló meghal, szinte ugyanaz az érzés – vagy még jobb is. Most ezt az érzést élhette át a közösség, miután egy hacker átosont a RICOCHET anti-cheaten, de egy meglehetősen masszív akadályba ütközött.

Hogy mi is volt az említett akadály? Nem más, mint Krampusz, az ellentmondásos figura, aki terrorizálja a játékosokat.

A Redditen megosztott videón látható, hogy a megfigyelt játékos éppen csal.  Mivel a csaló rossz „gyerek” volt, a Krampusz rá vadászik, de ő ezzel nem törődik és Kar98k lövéseket ad le a szerencsétlen játékosokra.

Krampusz azonban nem tűrte ezt a viselkedést, és saját maga gondoskodott a csalóról. A démon szó szerint halálra verte a hackert, akinek el kellett használnia a Self Revive-ot, majd egy üvöltéssel arra kényszerítette a csalót, hogy félelmében a halálba zuhanjon.

Hacker dies in the most satisfying way. from CODWarzone

A klip eredeti posztolója, ‘TylerMaillet’ „kielégítő” halálnak nevezte ezt.  És úgy tűnik, hogy mások is egyetértettek vele. Ezzel én is egyet tudok érteni, hiszen látszik, hogy a megfigyelt „játékos” egyáltalán nem ért a játékhoz és csak a csalására támaszkodik.

Aki aggódna a RICOCHET működése miatt az nyugodjon meg. A csalók száma körülbelül töredéke annak, amit Verdansk alatt tapasztalhattunk. Illetve az anti-cheat szó szerint tanulni fog, ezzel biztosítva, hogy ahogy telik az idő, annál pontosabb lesz a csalók azonosításában.

Mit szoltok a meta változásokról?

“Már nem szórakoztató” – Elege lett a Warzone playereknek a folyamatos metaváltozásból

https://leet.hu/samsung/

×