A Ready or Not nem sokkal az early access megjelenés után hatalmas sikereket ér el, az értékelés rendkívül pozitív a Steamen.

A Ready or Not című játékot még évekkel ezelőtt jelentették be, és olyan sokáig nem lehetett semmit hallani róla, hogy már azt gondoltam, meg sem jelenik. A napokban azonban a félkész játék early access változata elindult a Steamen, így sokat szerették volna kipróbálni. Természetesen azok érdeklődését keltette fel, akik imádják a taktikai FPS játékokat, mint a Rainbow Six: Siege, vagy a SWAT játékokat.

A Ready or Not nem csak népszerű, de igen jóra értékelik a játékosok.

 

A játék a legfrissebb Steames értékelések szerint igen csak jóra sikerült. Az több mint 7 ezer értékelésből mindössze 272 játékosnak nem tetszett a Ready or Not. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb játékos eddig mind pozitívan nyilatkozik a címről, miközben a játék még el sem készült teljesen.

  • „Tökéletesen hozza a régi S.W.A.T. élményt. Ha neked is még mindig a füledben cseng az a bizonyos „TOC to Entry team”, akkor ne keress tovább, ez lesz az a játék, amit keresel!” – írta egy magyar kommentelő.
  • „Nagyon régóta várom ezt a játékot!!!! Elégedett vagyok és várom a további fejlődést!”
  • „Kurv@jó!”

Úgy tűnik, hogy a játékosok nagyon ajánlják egymásnak a címet. Reméljük, hogy a siker töretlen marad. Te kipróbáltad már?

Ezt olvastad már?

Ezeket vedd egy gamernek karácsonyra – 5 tuti ajándék ötlet gamereknek (last minute)

 

https://leet.hu/xmas/

×