Egy szivárgás szerint a Battlefield 2042 első szezonja már csak jövőre jelenhet meg.

Nos, ha azt hitted, ennél rosszabb már nem lehet, egy új szivárgás szerint a játék 2022 márciusáig nem kap új tartalmat, sőt az első évadot sem. Ez azt jelenti, hogy elég sokáig kell várni, miközben a játék eleve nem tűnik túl késznek.

A kiszivárgott információk a Battlefield 2042 egyik legjelentősebb adathalászától, Temporyaltól származik. A szivárgást a Twitteren tette közzé, kifejtve, hogy a játék kliense heti küldetéseket tartalmaz 12 előszezoni hétre, amivel elméletileg egészen márciusig jutunk.

A Redditen a játékosok nem fogadták túl jól a hírt: „A játékot egyértelműen siettették, és ez csak egy újabb eredménye ennek. Még a CoD fejlesztői is gondoskodnak arról, hogy a DLC-k röviddel a megjelenés után készen legyenek” – jegyezte meg ‘poklane’.

Datamine: First season of BF2042 won’t be coming until March 2022 from GamingLeaksAndRumours

Bár az adatbányászat nem csak rossz hírrel szolgált, hiszen temporyal egy új pályáról is beszámolt, ami valószínűleg az első évaddal együtt érkezik majd. A végleges neve állítólag „Exposure” – úgy tudni, hogy egy korábban adatbányászott map, a „Ridge” volt. Az Exposure a jelek szerint egy földcsuszamlás köré épül majd, amely egy kanadai-amerikai kutatóintézeti bázis közelében történt.

Természetesen ne feledjük, hogy ezek az információk közül még egyiket sem erősítette meg a fejlesztőcsapat, így a dolgok még változhatnak. Mivel egyesek azt állítják, hogy a játék máris halott – állítólag mindössze két hét alatt elvesztette a játékosok 70%-át a Steamen, drukkoljunk, hogy ne kelljen túl sokáig várnunk a további tartalomra.

Természetesen sokan úgy gondolják, hogy Nbertelen a játék jelen pillanatban, de nézzük meg mennyért kelt el Zsozseatya Ladája.

Nbertelen összegért kelt el Zsozeatya Ladája

https://leet.hu/samsung/

×