Elképesztő, hogy a Naughty Dog játéka ennyi idő távlatából is olyan remekül néz ki, mintha csak tegnap jelent volna meg.

Az Uncharted 3 idestova már 10 éve jelent meg, és ugyan még a mai napig kiváló szórakozás, a kor itt-ott azért rajta is meglátszik. A PS4-re megjelent gyűjteményes kiadás persze csiszolt a játék megjelenésén, alapjaiban azonban megmaradt annak a Naughty Dog remekműnek, ami annak idején annyi játékosszívet rabul ejtett.

Ezt a kiadást indították el a legdurvább körülmények között az újgenerációs PlayStation 5-ön (köszönhetően a visszafele kompatibilitásos funkciónak), és nem győzzük visszarakosgatni az állunkat. Mintha az eredetileg 2011-ben megjelent alkotás teljes felújítást kapott volna, ami tegnap jelent meg, annyira jól fest az új gépen. A fények, az árnyékok, a ruha mozgása, de még Nathan haja is egészen pazarul, ritka részletesen néz ki.

Mivel a játékhoz azon túl nem nyúltak, hogy berakták a lemezét és/vagy letöltötték azt az új vasra, a dicséret javarészt a fejlesztőket illeti, akik tulajdonképpen minden tekintetben időtállót alkottak. Ezzel pedig csupán annyit szeretnék jelezni, hogy néhány klasszikust nagyon is érdemes újra elővenni az újgenerációs gépeken, mivel most már nem csak az emlékeink szépítik meg őket.

 

A Star Wars-t is agyonverte a Pókember: Nincs hazaút – Csak két film sikeresebb nála

 

https://leet.hu/xmas/

×