Nemrég Zsozeatya jótékonysági árverést indított a Vaterán, aminek tárgya egy speciális, NBER mintás 1200-s Lada. Mutatjuk, mennyiért kelt el.

Talán emlékeztek még Zsozeatya és Pixa közös dalára, Ki ez az Nber címmel. Ennek klipjében volt látható egy Lada 1200-s 1980-ból, melyet Zsoze a múlt héten jótékonysági célból árverezett el. A cél az volt, hogy a licit után befolyó pénzből a Világszép Alapítványt támogassa.

A Lada 2.050.000 Ft forintért kelt el.

Az jótékonysági aukcióra felajánlott Lada 1200s fóliázva van, ami szerepel is a friss forgalmijában. A fólia alatt, aminek a sorsáról majd az új tulaj dönt, homokbarna gyári fényezés van. Belül barna szakadásmentes bőrülések, amihez jár a klasszikus Lada belsőtér illat is. Teljes motorgenerált kapott az autó pár éve. Mivel hosszú ideig csak garázsban állt, így rohadás-mentes kívül-belül. 4 új téligumi van most rajta és minden gyári kulcs is megvan hozzá.

A most elkelt Lada tulajdonosa ezzel a Világszép Alapítványt támogatta, mely a gyerekekért dolgozik. Azokért, akiknek soha nem volt családjuk vagy ha volt is, a lehetetlen körülmények miatt kiemelték őket onnan és azóta gyermekotthonokban vagy nevelőszülőknél élnek. Az alapítvány programjai abban segítik a gyerekeket, hogy az otthontalanság, az óriási bizalomvesztés és szeretethiány ellenére is egyéni figyelmet kapjanak, elfogadásra leljenek.

Az árverés nyertesének az autót Zsozeatya személyesen adja át.

A klipben is láthatod az autót.

 

Ezúton is gratulálunk Zsozenak a kezdeményezéshez és az eredményhez!

https://leet.hu/samsung/

×