Az Epic Games a karácsonyi időszakban minden nap új ingyenes játékkal kedveskedik. Mutatjuk, mivel is lepték meg ma a gamereket.

Ahogy minden évben, úgy az Epic Games idén is kitesz magáért év végén. Az ünnepi időszakban ugyanis nem hetente kínálnak ingyenes címeket, hanem naponta. Miközben egészen eddig a The Vanishing of Ethan Carter volt ingyenes, ma 5 órától már elérhető a friss ingyenes játék.

December 20. 17 órától egészen december 21. 17 óráig a Loop Hero ingyenes.

Loop Hero

A Loop Hero egy 2021-es RPG, amelyet az orosz Four Quarters stúdió fejlesztett és a Devolver Digital adott ki. A játék egy véletlenszerűen generált világban játszódik, ahol a karakter közvetlen irányítása helyett kártyák elhelyezésével változtathatjuk meg a világot.

A játék a világ vége után kezdődik, amikor egy gonosz lich eltüntette a valóságot és minden benne lévő dolgot. A hős egy kis táborban ébred fel egy úton, és elindul, hogy megpróbálja újjáépíteni világát. Útja során más túlélőkkel találkozik, akik vagy segítenek neki a világ újjáépítésében, vagy kétségbeesetten elveszettnek tekintik azt, és megtámadják saját túlélésük érdekében.

Az ajánlatot erre találod!

Jó szórakozást hozzá! Ne feledd, hogy holnap új ingyenes játék jön!

Ezt láttad már?

Melleket villantottak az Amazon Prime hivatalos Twitch csatornáján – ment is a ban

 

https://leet.hu/samsung/

×