A Plague Tale következő fejezete minden tekintetben előrelépés lesz a 2019-es év egyik legjobbjának kikiáltott első részhez képest.

Az Asobo Studios egészen hihetetlen munkatempóról tesz épp tanúbizonyságot; 2018-ban a The Crew második részét szállították a Ubisoftnak, 2019-ben az akkori év egyik legjobb játékát, a Plague Tale: Innocence-et jelentették meg, majd szintén egy évvel később, 2020-ban a technológiai csodát, a Microsoft Flight Simulatort hozták tető alá.

Idén azonban a repülő-szimulátor konzolos portja mellett egyetlen projekten dolgoztak, méghozzá a Plague Tale folytatásán, a Requiemen, ami pontosan onnan fogja folytatni a drámai történetet, ahol az előző etap befejezte. Amicia és Hugo gyengélkedő édesanyjukkal az alkimista tanonc Lucassal az oldalukon új élet felé indultak, remélve, hogy az átélt szörnyűségeket képesek lesznek maguk mögött hagyni.

Mint a The Game Awards-on mutatott új előzetesből is kiderült, ez nem fog sikerülni nekik, és a patkányok Hugo feléledő ereje miatt rendre megjelennek majd a nyomukban. Pedig egészen gyönyörű tájakon fognak megfordulni a gyógymódot ígérő szigeten, legalábbis ez derül ki a frissen bemutatott képekből, melyek elméletileg egyenesen a játékból származnak.

Én pedig ezt készséggel el is tudom hinni, hiszen már a 2019-es Innocence is egy csodaszép játék volt, amit a Requiem egy még magasabb szinte emelhet. A második fejezet 2022-ben jelenik meg PC-re és az újgenerációs platformokra, Xboxon pedig egyenesen a Game Pass-ban fog debütálni.

A-Plague-Tale-Requiem_Screenshot_02_800x450_logo-min.png

A-Plague-Tale-Requiem_Screenshot_01_800x450_logo-min.png

A-Plague-Tale-Requiem_Screenshot_03_800x450_logo-min.png

A-Plague-Tale-Requiem_Screenshot_09_800x450_logo-min.png

Olyan gyönyörű screenshotok jöttek a STALKER 2-ből, hogy az agyad eldobod

 

https://leet.hu/xmas/

×