Először a Battlefield és most a Call of Duty. Úgy látszik, a játékfejlesztők már nem képesek feltalálni a saját játékmódjukat ezért másolásba kezdenek.

Szerintem ha otthon vagy az FPS játékokban, akkor biztos hallottál már az Escape From Tarkov nevű játékról. Ha esetleg nem, akkor röviden tömören a játék egy realisztikus FPS játék, ahol köröket játszol, lootolsz, ölsz és megmenekülsz.

A megmenekülős rész az egyik legnehezebb a játékban, hiszen rengeteg tényező meggátolhatja a célod. Más emberek, NPC-k, és az időkorlát.

A Battlefield 2042 egy ilyen játékmóddal állt elő, amit ott Hazard Zone-nak hívnak. Ám a játékosok egyáltalán nincsenek megelégedve a BF újdonságával.

Viszont úgy látszik, hogy a Call of Duty is megpróbálkozik ezzel a játékmóddal.

A szivárgások meglehetősen hihető forrástól érkeztek, nem mástól, mint Tom Hendersontól. Aki nemrég leleplezte a Modern Warfare II boritóképét is, erről írtunk is nektek, mivel mindenki izgatott lehet, hogy a sorozat ikonikus karaktere CPT. Price ismét megjelenhet.

Térjünk vissza a szivárgáshoz. A játékmódot egyelőre DMZ-nek hívják és egy PvEvP élménynek minősűl. Ami azt jelenti, hogy lesznek NPC-k és játékosok is. A térkép maga egy sivatagra fog hasonlítani és természetesen a célod, hogy épségben kivonulj a mapról.

Ez valóban nagyon hasonlít a Tarkov játékmenetéhez, viszont érdekes lehet a Call of Duty gyors stílusát másképp játszani.

Mit gondoltok, szeretni fogják a rajongók ezt a DMZ játékmódot, vagy gyorsan a feledésbe merül, mint a Battlefield próbálkozása?

Ne maradj le a Caldera új metájáról sem!

Darál az új long-range király – Próbáld ki az új Warzone metát a nerfek előtt

https://leet.hu/samsung/

×