A Netflix sorozat harmadik évada A megvetés ideje című Witcher kötet alapján készül.

A Netflix The Witcher harmadik évadának forgatókönyve majdnem elkészült Lauren Schmidt Hissrich showrunner szerint, aki a TechRadarnak beszélt a The Witcher 2. évadának megjelenése előtt.

„Majdnem végeztünk a forgatókönyv fázissal, ami csodálatos” – mondta Hissrich.

„Nagyon izgatott vagyok az évad alakulásától, mert a sagában szereplő kedvenc könyvemen alapul, ami a Megvetés ideje.”

A Megvetés ideje a második Witcher regény, amelyet a Blood of Elves és két novella-gyűjtemény előzött meg, amelyek a sorozat első két évadának forrásanyagai.

„Úgy érzem, az 1. és 2. évad megteremti az alapot a nagy dolgokhoz, ami hamarosan megtörténik” – mondta Hissrich. „De az alkotói folyamat még csak most kezdődik. Megvannak a forgatókönyvek, most visszahozzuk a rendezőket, a színészeket, és tényleg elkezdünk mélyebbre ásni, és gondoskodni arról, hogy ez tökéletes évad legyen.”

Ha a harmadik évad forgatása 2022 elején kezdődik, és nem késik, akkor lehetséges, hogy gyorsabban fog megjelenni a Netflixen, mint a második évad. De mivel a kreatív folyamat „csak most kezdődik”, és a Covid továbbra is tényező, egy újabb kétéves gyártási és promóciós ciklusra tippelnénk, ami 2023 decemberére tenné a 3. évadot. Ez egyelőre csak találgatás, de mivel a The Witcher előzménysorozatot 2022-re tervezik, így jó tippnek tűnik, hogy a Netflix 2023-ig hagyja pihenni a fő sorozatot.

Ezt olvastad már?

Ami a Loading Screen mögött van – Ez történik, amikor tölt egy játék

 

https://leet.hu/xmas/

×