Talán egyetlen Warzone profit sem vádoltak annyian hackeléssel, mint ZLanert.

ZLaner a legmesszebbmenőkig elment, hogy megcáfolja azokat, akik csalónak tartják. Egyszer 38 killt lőtt, miközben egy monitor-kamerát és egy szemkövető eszközt használt. Egy másik alkalommal még azt is felajánlotta, hogy kifizeti a repülőútját annak a személynek, aki megvádolta, hogy személyesen nézze meg a játékát.

Az intézkedések ellenére Z becsmérlői nem voltak elégedettek. Még azt is megpróbálták kideríteni, hogy miért költözött Kanadába.

Így nem meglepő, hogy minden szem a streamerre szegeződött, amint a RICOCHET Anti-Cheat december 15-én elindult – egy 25.000 dolláros verseny napján. De a gyűlölködők meglepetésére figyelemre méltó köröket produkált.

Míg a versenyen számos nagyra becsült duó szerepelt, ZLaner Dr. Disrespecttel játszott. És legyünk őszinték Doc inkább a „tartalomgyártó” volt, mint a „versenyző”. De ámokfutásba kezdtek, és miután 27 killt dobtak a döntőbe jutásért, Z tudatta a gyűlölködőkkel, hogy mit érez: „Az észak-amerikai Anti-Cheat egyébként már működik”.

Míg Doc 1,57-es K/D-vel indult a döntőbe, addig Z 7,07-es K/D-vel rendelkezett – ez a harmadik legmagasabb érték Booya és ScummN mögött.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a RICOCHET Anti-Cheat erősen tartja magát -és ezzel az új szintű biztonsággal ZLaner továbbra is emberfeletti teljesítményt nyújt a versenyeken. Úgy tűnik, ez (eddig) elhallgattatta az utálóit.

Tudod már, hogy hol vannak a bunkerek?

Kincs, ami (még) nincs – Itt találod a bunkereket a Calderán

https://leet.hu/samsung/

×