A Warzone & Vanguard Festive Fervor esemény itt van, így a játékosok még több okot kapnak arra, hogy az ünnepi szezonban belevessék magukat a játékba.

Éppen, hogy a játékosok megbarátkoztak a Warzone Pacific új térképével a Calderával, még több új tartalom érkezik az idei CoD-hoz. A Festive Fervor egy különleges ünnepi esemény, amely már a kezdetét vette.

Egy teljesen új játékmódtól kezdve az Armageddonban, a Battle Royale és a többjátékos módban is bolyongó Elf Team Sixig, rengeteg élményben lesz részed ebben az eseményben. De nem minden újdonságból árad a karácsonyi jó  hangulat.

A Krampusz néven ismert szörny szabadon kószál a Vanguard többjátékos módjában és a Caldera térképén.

Amint a Festive Fervor esemény elkezdődik, a Krampusz terrorizálni fogja a játékosokat a Warzone és a Vanguard területén. A Calderán azért jelenik meg, hogy háromperces szakaszokban vadászhasson, mielőtt célpontot váltana, míg a Vanguard többjátékos meccsei alatt a játékosokat fogja megtámadni.

Különösen a Warzone-ban érdemes megpróbálni előcsalogatni és megölni a Krampuszt, mivel különleges jutalmak tulajdonában lehet – bár a legyőzése nem biztos, hogy olyan könnyű, mint amilyennek hangzik.

Sajnos Krampusz egyik módban sem kötődik konkrét helyszínhez, így egy adott helyre leszögezni őt rendkívül nehéz. Ne aggódj azonban, van rá mód, hogy magadra irányítsd a figyelmét.

A Krampusz inkább a „csintalan” játékosokra vadászik, és a szén megtalálása a legjobb módja annak, hogy bebizonyítsd, rajta vagy a listán. A szenet csak az ünnepi ládákból lehet begyűjteni, amelyek akkor spawnolnak, amikor a játékosok a térkép meghatározott helyein állnak.

Ha a Warzone-ban szeretnéd a Krampuszt magadra csalogatni, először is a fenyőfákat kell keresned, amelyek a pálmafák között vannak elszórva. Ezek a térképen jelölve vannak, és általában a POI-k közelében találhatók.

Forrás: YouTube – Geeky Pastimes

Ha rövid ideig állsz egy fenyőfa közelében, akkor a közelben dobozok fognak spawnolni, beleértve az ünnepi ládákat is. Ezek a ládák Legendary zsákmányt és jutalmakat tartalmazhatnak, de adhatnak szenet is.

Ha „szerencsés vagy”, hogy szenet kapj egy Holiday Crate-ből, akkor gyorsan felkerülsz a Krampusz listájának élére. Érdemes megjegyezni, hogy a szén megtalálása nem garantálja, hogy a Krampusz levadászik téged, de drasztikusan javítja az esélyeidet.

Hogyan találhatod meg a Krampuszt Vanguardban?

Szerencsére a Vanguardban az előcsalása sokkal egyszerűbb. Itt azokat a játékosokat igyekszik megbüntetni, akik nem a célra játszanak.

Minden meccsen a legalacsonyabb célértékkel rendelkező játékos lesz Krampusz következő célpontja. Ez jelentheti azt, hogy neked van a legkevesebb időd a Hardpointban, vagy nem gyűjtöttél elég cédulát a Kill Confirmedben.

A vadászott játékosok figyelmeztetést kapnak, hogy a Krampusz rájuk vadászik, és egy rövid idejük van arra, hogy növeljék a pontszámukat vagy kiiktassák a szörnyet. Ha egyiket sem teszed meg, a Krampusz egy finisherrel
kivégez téged.

Krampusz majd úgy szedi az áldozatait, mint ZLaner

Valóban tiszta lenne a Warzone streamer? – ZLaner a RICOCHET után is darál!

https://leet.hu/samsung/

×