Összeszámolni sem lehet, hány alkalommal bukkantak már Source 2 nyomokra a CS:GO kapcsán, de egy biztos. A játékosok már nagyon várják.

Egyeseket már semennyire nem érdekel, mások csak megrántják a vállukat, ha újabb pletyka érkezik. Legutóbb a teljes Dust 2 készült el Source 2-ben, előtte pedig a fejlesztők pletykáltak a dologról. Vannak azonban olyan játékosok is, akik kitartóan várják az új motor érkezését, és kutatják is, az erre utaló jeleket. Egyik kedvenc adatbányászunk, Gabe Follower is utóbbiak táborát erősíti, és nemrég előtúrt nekünk egy újabb Source 2 bizonyítékot:

 

Ezúttal a Source 2 Workshop Manager kódsoraiba került be a CS:GO, ami valóban nagy előrelépés lehet az ügyben. Ez a felület ugyanis a különböző változtatások és modok élesítésének eszköze, mely eddig csak a Dota 2 a Steam Tours és Half-Life: Alyx játékokat támogatta.

Mostantól azonban a CS:GO is megtalálható benne, ami újabb egyértelmű bizonyítéknak tűnik a Source 2 motor érkezésére.

Kicsit már valóban szekta feelingje van ennek az egész „Source kettőzés” jelenségnek, ezt be kell látni. Évek óta nincs előrelépés, ígérgetés is csak alig. Viszont az is tény, hogy a remény továbbra is él, ezzel sem érdemes vitatkozni.

Mi volna ha… hirtelen és végleg megszűnne működni az internet?

×