Az iPhone 13 egyébként is jól bírja a strapát, de a Caviar módosításának hála már a lövedékek sem pusztíthatják el. De legalábbis nehezebben.

Az orosz luxusmárka, a Caviar idén egészen komolyan belelendült az egyedi és természetesen piszok drága iPhone-ok készítésébe. Láthattunk tőlük például igazi T-Rex fogdarabbal díszített iPhone 13-ast, de mutattak már be krokodilbőrbe vagy meteoritba bújtatott modelleket is.

Most egy olyan iPhone 13 Pro és Pro Max készüléket mutattak be, amely ha kell, simán felfogja a 9 milliméteres lövedékeket. A golyóállóság oltárán azonban fel kellett áldozni a kamerákat, így a StealthPhone 2.0-ra keresztelt mobil ugyan a Nokia 3310-es szívósságával vetekszik, ahhoz hasonlóan nem alkalmas fényképek készítésére.

Mondjuk elsősorban nem is a tartalomgyártóknak és Insta-modelleknek szánják, sokkal inkább azoknak az embereknek, akik veszélyes terepen dolgoznak, az életüket is kockáztatva. Ide sorolhatjuk a katonákat, rendőröket, testőröket, kémeket stb. Nyilván nem is olcsó mulatság, egy golóállyó Caviar iPhone 13 Pro 128 GB-os tárhellyel elegáns feketében például 6370 dollárba, vagyis valamivel több mint 2 millió forintba kerül. A Pro Max ennél egy picit drágább, azért már 2,6 millió forintot is elkérnek.

A telefon lövedék felfogó képességéről egy bemutató videót is készítettek, amiben láthatjuk, hogy az Apple módosított mobilja képes lenne úgy megóvni a tulajdonosa életét, mint néhány filmben a Biblia.

 

Mindenkit messze agyonvert az iPhone Kínában, de már globálisan is vezet

 

https://leet.hu/xmas/

×