A Ubisoft bejelentette, hogy kiváló, 2018-as nyílt világú kalandja, az Assassin’s Creed Odyssey teljesen ingyenesen letölthető és játszható a napokban.

Akik még soha nem játszottak vele, annak jó hír, hogy az Assassin’s Creed Odyssey most ingyen letölthető és játszható néhány napig a Ubisoft jóvoltából. Ez azt jelenti, hogy egy ingyenes időszak zajlik, vagyis a játék nem lett ingyenes, csak egy darabig pörgethető. Nem marad meg, az ingyenes időszak végén meg kell venni. Az Assassin’s Creed Odyssey-t azonban tényleg érdemes kipróbálni, hiszen nagyon hosszú játékélményt kínál, hatalmas területtel az ókori Görögország teljes térképén.

 

December 16 és december 20 között az Assassin’s Creed Odyssey teljesen ingyenesen játszható minden platformon – még Stadián is!

Ha már készen állsz, akkor irány az oldal, és töltheted is a játékot. Amint az ingyenes időszak véget ér, a játékot meg kell venni, de minden előrehaladásod megmarad. Ha nem veszed meg, akkor is volt egy király hétvégéd. Te kipróbálod?

Az ajánlatot erre találod!

Ezt olvastad már?

Bénák voltunk? – Orkokra vadászott a Leet csapata a Démonblokkban

 

 

https://leet.hu/xmas/

×