Így abban a sorrendben nyithatjuk ki őket, ahogy mi szeretnénk.

Az első Winterfest eseményre rengeteg Fortnite játékos nosztalgiával tekint vissza, hiszen a virtuális ajándékbontogatást új szintre emelte az Epic Games, ekkor érkezett meg a játék első két, teljesen ingyenes outfitje is. Szerencsére a fejlesztők vették a felhasználói visszajelzéseket, ezért 2021 végén, az új Chapterben ismét bemerészkedhetünk a kunyhóba, hogy átvegyük a megérdemelt jutalmakat.

Mutatjuk, hogy melyik dobozban milyen apróságot találsz!

Ahogy a képről is könnyen leolvasható, ismét találunk wrapeket, csákányokat, glidereket és kisebb tárgyakat is a megfelelő dobozokban. A két utolsó ajándék 1-1 outfitet fog tartalmazni, ám ezek kinyitásával még várnunk kell, csakúgy mint legutóbb. Az ötös ajándék egy kollaborációs glider, a doboz designjából is hamar leeshet, hogy abban bizony egy Mátrix inspirálta skin lapul.

A képről lemaradt egy megfagyott doboz, de nem titok, hogy abban a másik outfit, Frozen Peely kapott helyett. Ezen kívül érkeztek Winterfest küldetések is, melyeket naponta ad ki az Epic Games. A feladatok teljesítésével további kozmetikai tárgyakat oldhatunk fel némi XP-vel megszórva.

PC exkluzív, teljesen ingyenes Fortnite skinnel jelentkezik az Epic

https://leet.hu/samsung/

×