Az elmúlt percekben sok Twitch néző tapasztalhatta, hogy a műsorfolyam leállt. Nem lehet nézni a csatornákat. Vajon DDoS támadás történt?

Az elmúlt percekben a Twitch.tv oldala valamilyen globális, legalábbis európai szintű problémával küzd, ami miatt sokak számára teljesen elérhetetlen az adás. Van akinek az oldal nem tölt be, másoknak nézhető a műsor, de semmi más nem látható. A műsorfolyam az utóbbi percekben sorra az alábbi hibaüzenetet dobja fel.

Lehalt a Twitch – egyelőre nem tudni miért.

A Twitch hivatalos Twitter oldalán nemrég tették közzé a leállás okát. Egyik tippünk egy folyamatban lévő DDoS támadás, valami olyan, amit az Activision-Blizzard szervereit is sújtotta a tegnapi nap folyamán.

„Tisztában vagyunk a Twitch szolgáltatásokat érintő problémával. Csapatunk tisztában van vele, és keményen dolgozik a kijavításán” – írták a Twitteren.

Jelen pillanatban szinte semmi nem tölt be egyesek számára a Twitchen. Sem a kép, sem a chat, de még a csatornák sem láthatók. Erről külföldi streamer nézői is beszámoltak, tehát vagy regionális vagy globális a probléma. Persze van olyan is, akinek betölt minden, másoknak semmi.

Érdekesség, hogy a Twitch Support oldala szerint minden rendszer stabilan működik. Hát nagyon nem.

Úgy tűnik, hogy december 15-én délután 5 órakor a probléma megoldódott és a Twitch helyreállt.

Amúgy a tegnapi DDoS támadásról hallottál már?

DDoS támadás miatt haltak le a CoD, Overwatch és Hearthstone szerverek

 

https://leet.hu/xmas/;

×