Elstartolt az X-Mas Sale is a Leet webshopjában.

Csak úgy repülnek a hetek, máris elérkeztünk december közepéhez. A Black Friday időszakot kicsit kipihenve máris  érkeznek az ünnepi időszakot megcélzó akciók. Az X-mas Sale / karácsonyi ajánlatoknak hála meglephetjük magunkat vagy épp szeretteinket, barátainkat is a jól megérdemelt ajándékokkal. A karácsonyi akcióban is több száz kedvezményes árú terméket találhattok meg a Leet webshopjában. Az egerek, monitorok, billentyűzetek és egyéb gaming perifériák mellett pólókat vagy épp bögréket is választhattok a repertoárból. Ezek közül mazsoláztunk párat, kiemelve a legütősebb ajánlatokat.

Glorious Model D Wireless – Matt

A Model O után a D is megszabadult végre kábeleitől, ráadásul nem is akárhogyan. A gyártó elhagyta a lyukakat az egér fő gombjairól, a korábbi Omron kapcsolók helyett pedig a Kaihl és Glorious együttműködés eredményezte kapcsoló került, mely sokkal tartósabb is.

-33% – 28 990 FT

White Shark GK-2022W/R-HU SHINOBI 

Hazánk egyik, ha legnépszerűbb 60%-os billentyűzete, nem is ok nélkül. A V2-es változatban a cég kijavította az első verzió hibáit, így a kategória legjobb ár-érték arányú perifériájáról beszélhetünk. Magyar kiosztás, piros kapcsolók, lecsatolható Type-C kábel és természetesen az RGB világítás sem maradt ki a repertoárból, sehol nem spórolt a gyártó.

-25% 14 980 Ft

Samsung Odyssey G3 S24AG300NU

Ha egy korrekt, de nem elszállt áru monitort keresünk, akkor enem is érdemes tovább mennünk. FullHD felbontás, magas, 144Hz-ces képfrissítés és VA panel várja a vásárlókat, így sem a válaszidővel sem a képminőséggel nem lesz gondunk. Ráadásul most 9900 Ft értékű ajándék Esport Vitamin is jár a monitorok mellé.

-19% 71 000 Ft

White Shark MP-1862 LUMINOS RGB “L” Gamer Egérpad

Ha szeretnénk kicsit feldobni az asztalunkat, ám nem szeretnénk vagyonokat áldozni rá, akkor kiváló választás lehet a White Shark RGB egérpadja. L méretének köszönhetően az alacsonyabb egérérzékenységgel játszó felhasználóknak is kényelmes lehet. 7 féle világítás várja a vásárlókat, természetesen a szokásos szivárványeffekt sem maradhat ki. Csúszásgátló talpának köszönhetően pedig attól sem kell tartanunk, hogy csúszkálna az asztalon.

-25% 5 990 Ft

HyperX Cloud II Wireless  (elfogyott az akciós készlet)

A vezetéknélküli fejhallgatók egyik királya, méltó a kábeles változat örökségéhez. A 30 órás akkumulátor üzemidő sem marketingszám, hosszú hónapok után is képes tartani azt, akár intenzív játék mellett is. Nem csak PC-hez, de PS5 és Nintendo Switch-hez is csatlakoztathatjuk.

-38% 49 990 Ft

+1 Beginner Bundle

Ha egy igazán ütős, de kiváló ár/érték arányú csomaggal szeretnénk meglepni magunkat vagy valamelyik szerettünket, akkor a Beginner Bundle nem fog csalódást okozni. A fentebb is említett Shinobi billentyűzet egy kiváló szenzorral ellátott SteelSeries Rival 3 egérrel egészül ki, hogy bármelyik játékban megállják a helyüket. Az XL egérpadnak és az egérkábel tartónak köszönhetően pedig hatalmas terület áll rendelkezésünkre a nagy rántásokhoz, úgy hogy a vezetéket szinte nem is érezzük.

-28% 36 490 Ft

A teljes Xmas Sale felhozatalt >IDE< kattintva érheted el. 

https://leet.hu/samsung/

×