A hangok és azok minősége kulcsfontosságú a sikerhez a Warzone Pacific gameplay során, így itt van néhány tipp a legjobb beállítás eléréséhez.

A Call of Duty-ban, különösen a Warzone-ban az audio nem csak az egyik, de megkockáztatom, hogy a legfontosabb dolog. A battle royale műfajban különösen fontos az ellenfelek lépteinek, mozdulatainak lehallgatása, legyen az akár lépés, tárcsere, ablakon való ki-és beugrás, ajtónyitás stb. Minden egyes hang ismerete elengedhetetlen lehet a győzelemhez.

A megfelelő hang most a Caldera mapon ismét fontos lett.

Így most a Charlie Intel segítségével bemutatjuk nektek a legjobb hangbeállításokat.

Legjobb beállítás

Általános tanács – amivel persze lehet vitatkozni – hogy a Warzone hangjai akkor a legjobbak, ha fejhallgatóval játszunk. A profik szerint még egy olcsó fejhallgató is jobb, mint külső hangszórón játszani. Ha viszont a konkrét beállításokról van szó, akkor érdemes ezt megfontolni. Szándékosan nem fordítjuk le a beállításokat magyarra, hiszen így találod majd meg őket a menüben.

Volumes

  • Audio Mix: Boost High
  • Master Volume: 85%
  • Music Volume: 0%
  • Dialogue Volume: 100%
  • Effects Volume: 100%

Voice Chat

  • Voice Chat: Enabled
  • Open Mic Recording Threshold: 3.16
  • Voice Chat Volume: 150.00
  • Microphone Volume: 120.00
  • Voice Chat Effect: No Effect

A legtöbb játékos, legyen az profi vagy tartalomgyártó, egyetért abban, hogy a Boost High az egyik legjobb Warzone audio-beállítás. A lépések – amelyek messze a legfontosabbak – magas frekvenciájúak.

A robbanások és a távoli lövések frekvenciája alacsony, így a Boost High felerősíti a lépteket a többi hanghoz képest. Az olyan ismert játékosok, mint például Dr Disrespect, régóta panaszkodnak a túl halk lépéshangok miatt. Mivel a lépések kihallása a túlélés kulcsa a Warzone-ban, erősen javasoljuk, hogy ezt állítsd be, még akkor is, ha így más hang háttérbe szorul. További fontos dolog a zene teljes lehalkítása, és az effekt-hangok felhúzása. Minden részlet fontos lehet. Egyébként minden hangot egyszerre kilőni az F10 billentyűvel lehet, ha esetleg zavar még a meccs elején.

A Dead Silence ellen

Ha Dead Silence perket használó játékossal találkozol, ajánljuk ellene a High Alertet, hogy jobban halld a lépteket.  A Dead Silence Field Upgrade lehetővé teszi, hogy elrejtsük a lépéshangokat, de ez jelentős nerfet kapott a Caldera map megjelenése előtt, mert a játékosok úgy érezték, hogy túl OP.

Ezt olvastad már? DDoS támadás érte a CoD-ot is.

DDoS támadás miatt haltak le a CoD, Overwatch és Hearthstone szerverek

 

https://leet.hu/xmas/

×