Ez a Pokémon kártya nem csak ritka, de nagyon értékes is. Nem éri meg még véletlenül sem kimosni. Sajnos valaki megtette.

A Pokémon kártyák gyűjtése az elmúlt néhány évben nagyon nagy divat lett, nem beszélve arról, hogy a gyűjtők igyekeznek megszerezni a legritkább és legértékesebb darabokat. Nem is olyan rég a rajongók a McDonald’s éttermeket is megrohamozták, hogy megszerezzék az ajándék kártyákat, illetve drágán tovább adják azokat. Az egyik legritkább darab az igen értékesnek tekinthető Charizard kártya, aminek egy tulajdonosa sajnos

óriási hibát követett el.

A gyűjtő a TikTokon osztotta meg történetét. Rájött, hogy a különösen értékes kártya elveszett a mosógépben. Sajnos erre csak szárítás után jött rá. A videót már több mint 13,6 millióan néztek meg. A kártya egy 2006-os Delta Species holografikus Charizard, az egyik legértékesebbe darab a kollekcióban.

@im.ivy.r🥺 life gets too real sometimes #pokemon #pokemoncards #collection #momlife #pokemontiktok #mommy #rip #cards♬ She Knows – J. Cole

 

Persze nem minden Pokémon kártya ér egy vagyont, de az eBay szerint ezt a darabot körülbelül 260 ezer forintnak megfelelő összegért lehetett volna elpasszolni, tökéletes állapotában. Nyilvánvalóan ezt a pénzt bukta a mosógépes tulajdonos. A TikToker azóta közzétett videókat, amikben megpróbálja megmenteni a kártyák, de nagyon kevés sikerrel.

Annak ellenére, hogy Charizard most friss illatú, és állagában nagyon hasonlít a mazsolára, a gyűjtő azt állítja, hogy továbbra is eladható, bár valószínűleg sokkal kisebb összegért. Talán ér valamit az illata miatt.

Ezt olvastad már?

Videóra vették a pofátlan tolvajt, aki ellopta a gyerekek PS5-jét

 

 

https://leet.hu/samsung/

×