Az Arcane című animációs sorozat alapján készülő Firelight, a League of Legends hamarosan megjelenő új skinje csak később érkezik.

Valószínűleg még azok is nagy örömmel fogadták a LoL világában játszódó Arcane sorozatot, aki nem is annyira szeretik a játékot. A sorozat még arra is képes volt rávenni az embereket, hogy játszanak a Riot játékával, így nem lehet véletlen, hogy a játékban is igyekeznek megjeleníteni az Arcane egy-egy elemét. Ilyen lesz Ekko új skinje is, a Firelight, amit nagyon várnak a játékosok.

Sajnos azonban a skin megjelenése késik.

A dolognak egyébként egyszerű és banális oka van: a Riot Games skinekért felelős vezető producere szerint hanghibák miatt késik a skin.

 

„Bár mindent megtettünk, hogy elkerüljük a tartalom késését, néhány javításra szükség van a skinhez, hogy új SFX-et (hanghatásokat) adjunk hozzá” – foglalta össze Ambrielle “Katana” Army a Twitteren.

A Riot egyelőre leveszi a tehát kiveszi a Firelight skint a PBE-ről. Army szerint a League skin-csapata most extra időt fordít arra, hogy Homeguard animációt fejlesszen a Firelighthoz, valamint néhány „kis módosítást” hajtanak végre a vizuális effektusokon. Ezzel az animációval már olyan lesz, mint az Arcane-ben, ami tovább bővíti Ekko történetét a játékban is.

Friss megjelenési dátum azonban még nincs, de simán lehet, hogy a skin csak 2022-ben jelenik meg. A Firelight lesz az első Arcane előtt tisztelgő skin, ami Riot pontokba kerül. Jinx, Vi, Caitlyn és Jayce ingyenes Arcane skint kapott az év elején.

Ezt olvastad már?

Videóra vették a pofátlan tolvajt, aki ellopta a gyerekek PS5-jét

 

 

https://leet.hu/samsung/

×