A tolvaj amint meglátta a kínálkozó lehetőséget lecsapott az utcafronti lépcsőn teljesen őrizetlenül pihenő PlayStation 5-re.

Xbox Series X és PlayStation 5 konzolhoz jutni még manapság sem olyan könnyű. Természetesen akadnak kivételek, de az esetek többségében több hetet, de inkább hónapot kell várni arra, hogy a leadott rendeléseket a viszonteladók, úgy pedig a Sony teljesíteni tudja, cserébe viszont annál nagyobb az öröm, amikor megérkezik.

Már ha megérkezik, ugyanis számos olyan esetről tudni és hallani, amikor a futár valamilyen hirtelen jött ötlettől vezérelve úgy dönt, inkább megtartja a rá bízott kiszállításra váró konzolt. Egy újonnan megosztott történetben is hasonló lopás történt, amikor ugyan nem a futár fújta meg az értékes csomagot, de aktívan közrejátszott abban, hogy ez egyáltalán megtörténhetett.

A szomorú sztorit Redditen osztották meg, melyben azt állítja a károsult rokona, hogy november 16-ra várt szállítás nem pont úgy zajlott ahogyan annak kellett volna. A PS5-öt kiszállító futárnak ugyanis be kellett volna csöngetnie az egyébként forgalmas útvonalon álló házba, hogy aláírassa a kézbesítéshez szükséges papírokat, ehelyett viszont fogta a dobozt, és úgy, ahogy van lerakta az utcafronti lépcsőre – csöngetés nélkül.

A vásárló így nem tudhatta, hogy a PS5, amit a gyerekeinek vett tulajdonképpen az utca kellős közepén vár rá, ami így igen hosszú percekig kínálhatta magát a gátlástalan alakoknak. Azt pontosan nem tudni, hogy mennyi ideig lehetett a lépcsőn a masina, de amint egy arra járó autós meglátta a csomagot azonnal lelassított, kiszállt, majd gyorsan felkapta a dobozt és elhajtott a helyszínről.

Ami érdekes lehet, hogy a videó alapján nem teljesen egyértelmű, hogy a pofátlan tolvaj tudta-e, hogy pontosan mit lop el, vagy csak találomra, érzésre kapta fel a számára ismeretlen rendelést. Legalábbis a videón nem látni, hogy PS5-ös, vagy egy semleges csomagolás lett volna. Bárhogyan is, ha mindez igaz, akkor egészen bicskanyitogató húzás ez mind a tolvaj, mind pedig a futár részéről.

This piece of shit stole my cousin’s PS5 she got for her kids
byu/Swazi iniamatotalpieceofshit

via/borító – GamingBible

„A PS5 és az Xbox egy luxus” – mondta a nyerészkedő mögötte plafonig érő PS5-tel

 

https://leet.hu/xmas/

×