Az ünnepi időszak akcióiból a mobilnet szolgáltatók idén is alaposan is kiveszik a részüket. Alaposan belehúzott a Telekom és a Telenor is.

 

2021 karácsonyára a Telekom és a Telenor is bejelentette végre saját mobilnet ajándékát az előfizetőknek. Ezek az ajándékok lényegében minden évben ugyanarról szólnak: jó sokat lessen netezni nagyon olcsón. Sőt, lehetőleg ingyen! Nos, ebben idén sem kell csalódnunk, mindkét szolgáltató alaposan odatette magát. Amikor két akcióról azt írjuk, hogy egyik jobb, mint a másik, akkor pontosan az ilyen helyzetekre gondolunk. Adott két akció, ahol lényegében mind a kettő brutál jó deal, de az egyik mégis egy kicsit jobb.

Kezdjük akkor a Telenorral, ahol mindössze 1000 forintért vásárolhatunk 100 GB-os adatforgalmat már meglévő csomagunk mellé. Az akció 2022 január 1-ig él, és egy hétre szól. Tehát a megrendelésnek még 2021-ben kell történnie, és onnantól egy hétig pörög a plusz 100 GB. Az ünnepi időszakban ez is hamar lepörög majd a sok utazás, köszöntés, videochat és még ki tudja milyen alkalmak miatt.

És akkor jöjjön a Telekom, amely egy picit talán még jobb akciót hozott idén. Náluk ugyanis december 20-ig bármikor aktiválhatunk egy 10 napos, korlátlan mobilnetes időszakot. Nincs más hátra, mint bármelyik szolgáltatóhoz is tartoztok, megragadni ezeket a különlegesen jó, karácsonyi akciókat az ünnepi időszakra.

A Telenor akcióját a MyTelenor applikációban vásárolhatjuk meg, a Telekom akcióját pedig szintén a szolgáltató saját appjában igényelhetjük. Figyeljetek oda a határidőkre, jó mobilnetezést mindenkinek!

És végére itt egy újabb „karácsonyi csoda”:

Gigászit ment idén Elon Musk, akit megválasztottak az Év Emberének is

×