A Dexerto a felhasználói visszajelzések alapján kigyűjtötte a 3 legjobb lehetőséget.

Lassan egy hete már, hogy megérkezett a Warzone új pályája, mely a Caldera nevet viseli. A játékosok folyamatosan fedezik fel a Vanguard integrálással megérkezett fegyvereket, a szigetről is egyre bővebb információk és tippek lepik el a közösségi oldalakat. Ezek alapján állított össze pár kiváló landolási helyet a Dexerto, ahol mindenki megtalálhatja a neki való helyszínt.

Nézzük is, hogy hol érdemes landolnunk az új pályán!

Solo játékosok – Lagoon

A solo Warzone meccsekben a túlélés titka, hogy tisztában legyünk azzal honnan és mikor támadhatnak ránk ellenfeleink. Lagoon kiváló választás lehet ehhez, hiszen a világitótoronynak köszönhetően uralhatjuk az egész területet, kiváló információkkal rendelkezhetünk az érkező és landoló játékosok pozíciójáról.

Duo – Sub Pen

Sub Pen épülete meglehetősen masszív, de így is rengeteg közelharcra alkalmas területet találunk majd. Az épület tetején a játék kezdeti szakaszában non-stop harcok mennek, így ha egy kis izgalomra vágyunk, akkor tökéletes választás lehet. A rotálással sem lesz gondunk, hiszen rengeteg jármű áll majd a rendelkezésünkre, de a tereptárgyak is kiváló védelmet nyújtanak menekülés közben.

Trio és Quad – Mines

A 3 és 4 játékos módok titka a csapatmunkában rejlik, így olyan helyeket érdemes választani, ahol viszonylag közel tud maradni a csapat, de lootban sem szenvedünk hiányt. Itt jön képbe a Mines névre hallgató POI, rengeteg loottal és épülettel és nyílt területekkel.

Ti hova szoktatok ugrani a csapattal?

Hol itt az egyenlőség? – A FOV még az FPS-t is növeli PC-n

https://leet.hu/samsung/

×