A novemberi megjelenés után most megerősítést nyert, hogy a Vanguard folytatta a Call of Duty hosszú sikersorozatát.

A Call of Duty továbbra is évről évre sikert sikerre halmoz a játékiparban, hiszen a Vanguard továbbra is a legkelendőbb játék. Hiába jött a Battlefield 2042, a rengeteg hibájával nem volt képes legyűrni a Call of Duty sikersorozatát.

Az Egyesült Államok Video Games Consumer Spread-re vonatkozó hivatalos adataiból és információiból kiderült, hogy

a Call of Duty-nak sikerült folytatnia a megjelenési hónapjában 14 éve tartó, ‘a legkelendőbb játék’ sorozatát.

A Warzone mellett, amely uralja a battle royale műfajt a játékiparban, a Vanguard is sikert aratott, így a franchise továbbra is kiemelkedő.

2021 novemberében számos nagynevű játék jelent meg, de egy elkerülhetetlenül a csúcsra került. A Battlefield 2042-vel, sőt még a GTA the Definitive Editionnel is versenyezve a Call of Duty Vanguardnak sikerült ismét a csúcsra jutnia, hiszen a megjelenési hónap legkelendőbb játéka lett.

Mat Piscatella ügyvezető igazgató és videojáték-ipari tanácsadó a Twitteren keresztül tette közzé az információt.

Azt is elárulták, hogy a Call of Duty: Vanguard a „2. legkelendőbb játék 2021-ben a mai napig (2021. december 13.)”. A Vanguard mögött a Battlefield 2042 foglalta el a helyet, mint 2021 novemberének második legkelendőbb játéka, ami nem nagy meglepetés, hiszen a két franchise az iparág legnépszerűbb FPS-játékai között áll.

Ez remek hír a Call of Duty: Vanguard fejlesztője számára, hiszen nem lenne ideális, ha a Vanguard lenne az a rész, amely megtöri a franchise győzelmi sorozatát.

Szóval úgy látszik, hogy a Vanguard „kevés” eladott példánya mellett így is sikerült hozni a szokásos CoD eladást.

Batman Calderán is készített egy rejtekhelyet.

Rátaláltak Batman barlangjára Calderán – Bunkert és lootot rejtegetett

https://leet.hu/xmas/

×