Merész árcédulával szeretné meghódítani a piacot a single player és cooperative játékmódokkal érkező Ready or Not.

Végre biztossá vált, amiről eddig csak suttogtak a Ready or Not kapcsán. A játékot ugyanis négy és fél éve jelentették be, megjelenési dátumot viszont csak mostanra kapott. A realisztikusságot első helyre helyező taktikai lövölde még 2021 decemberében elindul. Az indokolatlanul hosszú készülési időt a fejlesztők szerint egyébként pont a minél realisztikusabb megvalósítás indokolja:

„A világ minden pontjáról egyeztettünk a rendfenntartó szervekkel, hogy a lövedékek becsapódása, a kevlár dinamikája és a robbanások is minél élethűbbek legyenek.”

 

Ha megnézitek a Gameplay videókat, őszintén szólva baromi jól néz ki a játék. De ennyi pénzért neccesen fogják megdönteni a Rainbow Six: Siege uralmát, ami egyébként a fejlesztők nem titkolt célja.

A játék árát a fejlesztők 60 dollárban állapították meg, de van egy Supporter Edition is 120 dollárért.

Az Early Access 50 dollár lesz, amikor majd a játék elindul. Most még előrendelhető stádiumban tart a dolog, mindössze 40 dollárért. A játékhoz ajánlott gépigény egyébként majdnem olyan merész, mint az árcédula. Már most látjuk, hogy zabálni fogja a procinkat.

  • AMD Ryzen 5-1600 vagy Intel Core i5-7600K
  • 8 GB RAM
  • Nvidia GTX 1060 6GB
  • DirectX 11
  • 30 GB szabad hely

Elsőre hatalmas buktát jósolnánk a dolognak, hiszen a Rainbow Six jelenleg mindösszesen 8 dollár a Ubisoft oldalán. De emlékezzünk csak a szintén drágán berobbanó PUBG óriási sikerére, amivel anno bedöntötte az egész gaming piacot. Pár nap múlva úgyis meglátjuk, mit tud majd élesben a Ready or Not.

Szaggat a játék? Ez lehet a megoldás:

Szaggató játékok, megröccenő rendszer – Így ellenőrizheted mi a probléma

 

×