Warzone közben elengedhetetlen a hangok használata annak érdekében, hogy észleljük, honnan jönnek az ellenségek. Ám ez a Calderán szinte lehetetlen.

A Warzone új korszaka december 8-án kezdődött, amikor új map, fegyverek és frissítés vette át a battle royale-t. Mivel az új map a második világháborús környezetben játszódik, vannak tankok, repülőgépek, bombázások és még sok más is. Ezek a járművek és más környezeti zajok rendkívül megnehezítik a lépések észlelését, mivel a Calderát egy valós csatatérhez hasonlítják.

A Warzone játékosok arra panaszkodnak, hogy nem hallják a lépéseket a Calderán.

Ahogy az emberek tovább őrlődnek az új Warzone-szigeten, rájöttek, hogy milyen nehéz a hangokat, különösen a lépéseket kivenni. A ‘Scubasteve1006‘ által írt Reddit-poszt egy Spongyabob-klipet használt arra, hogy tökéletesen leírja, milyen hangos lett Caldera a sok repülőtől és robbanástól.

All I hear the entire match
byu/Scubasteve1006 inCODWarzone

Az egyik Redditor azt írta: „Miután egész nap játszottam, esküszöm, hogy hallottam a légicsapás repülőgépeit, miközben elaludtam”. Még a Warzone guru JGOD is felhozta ezt egy YouTube videóban, azt állítva, hogy nagyon nehéz hallani a sok háttérzajjal. „Az összes robbanás úgy hangzik, mint a lépések, ez elég vad. Kicsit le kellene halkítaniuk… Az összes környezeti zaj túl hangos”.

 

A december 10-i frissítésben azonban a Warzone fejlesztői foglalkoztak ezzel a problémával, és kiküldtek egy javítást, hogy csökkentsék a „légi játékelemeket”.

Őszintén, nem vettem észre semmilyen változást a december 10-i frissítés óta, hiszen ugyanúgy nem hallok semmit, csak állandó robbanásokat.

És ezzel nem vagyok egyedül, mivel a frissítés ellenére a játékosok még mindig panaszkodnak arra, hogy milyen hangos a Caldera, és hogy még mindig összezavarodnak, hogy melyik hang mi lehet.

Remélhetőleg eltörlik ezeket a hangokat, sőt a levegőben látható állandó bombázórepülőgép inváziótól is megválhatnának. Aki viszont az élethűségre támaszkodik, az lehetséges, hogy rossz játékkal játszik, mivel a CoD széria nem erre összpontosít.

Láttad már a TEKnős loadoutot?

Íme a TEKnős loadout – Még undorítóbb lett a Riot Shield a Warzone-ban

https://leet.hu/samsung/forrás: Dexerto

×