A VCT Champions Final során betekintést nyerhettünk a következő Valorant karakter személyébe. Ezúttal egy filippínó hölgy érkezik.

Hivatalosan is kiderült, mire számíthatunk a Valorant 19. ügynöke kapcsán. 2021 elejéhez hasonlóan ezúttal is egy radiant karaktert kapunk, amikor is Astra érkezett a játékba.

Ezúttal egy Fülöp-szigetekről származó hölgy érkezik, aki az elektromosságot uralja.

 

A videóban elhangzott mondatfoszlányokból ráadásul a képességeire is lehet következtetni:

  • „I hope they like getting hit by lightning” – vagyis remélem szeretik, ha beléjük csap a villám. Nos, ezt viszonylag kevesen szeretik, de úgy tűnik kénytelenek lesznek elviselni. Valami hasonló mechanika lehet Brimstone ultijához, ahol derült égből villámcsapásként egyszer csak valami a nyakunkba szakad.
  • „Get ready, I go fast” – vagyis készüljetek, mert én nem lassítok. Itt vélhetően egy gyorsabb mozgásra történő utalást hallottunk, vagyis lehetséges, hogy a dash mechanikához hsaonlóan valamilyen mobilitást segítő képességet kap.

A szellem tehát kiszabadult a palackból, a következő időszakban egyre több leakre és akár konkrétumra is számíthatunk a 19. ügynök kapcsán. Most már minden az adatbányászokon és a Rioton múlik.

Még egy jó hír jöhet?

A Riot megerősítette: jönnek még Ultra skinek a Valorantba

×