Veszélyes szereplő érkezik a két óriás közé.

Ha Intel szivárgásokról van szó, akkor manapság a Moore’s Law is Dead csatorna viszi a prímet. Rengeteget megtudhattunk a 12. generációról a megérkezésük előtt, ám ami ennél is izgalmasabb lehet, az az Intel videókártyák jövője.

Rengeteg felhasználó tűkön ülve várja a 3. nagy gyártó érkezését a VGA piacra, hiszen a pletykák szerint az Intel a kártyáinak árával hódítana maga mellé felhasználókat, melyre ebben az ínséges időben szükségünk is van. A napokban kiszivárogtak a GPU chipek méretei is, mely alapján meg lehet saccolni, hogy melyik NVIDIA kártya ellenfele lehet a legerősebb Intel Arc Alchemist GPU.

Félhet az RTX 3070 Ti?!

 

Twitteren fel is bukkantak az első összehasonlítások, mely alapján nagyon úgy tűnik, hogy az NVIDIA GA104 névre hallgató chipjével egyezik meg a DG2-512 mérete. Régóta pletykálták, hogy a 3070 és 3070 Ti szintjét ütheti meg a kártya, úgy tűnik ez meg is felel a valóságnak. A GA102 egységet sajnos nagy eséllyel nem tudja megszorongatni az Intel újonca, ezeket az RTX 3080 és 3090 modellekbe szereli a zöld cég. Most már tényleg csak az árazás lehet kérdéses, itt áll vagy bukik az egész projekt kimenetele, reméljük jó döntést hoz majd az Intel.

https://leet.hu/samsung/

×