A szokásos éves belépő mellett egy drágább opció is bekerül a játékba.

Érezhető, hogy a játékosok egy jelentős része meglehetősen kezd beleunni a Rainbow Six Siege-be. A fejlesztők az utóbbi hetekben több olyan újdonságot is lelepleztek, melyeket régóta bekészítettek már a tarsolyba, ám a teljes kiadás még váratott magára. Ilyen a régóta kért TDM mód is, melyet a tesztszerveren kipróbálhatnak a játékosok. Egyelőre meglehetősen pozitív visszajelzést kapott, de ez nem lesz elég ahhoz, hogy újra felrázzák a játékosközösséget.

Új típusú Pass is érkezhet a következő szezonra!

https://twitter.com/Lu_ngu19/status/1468879531687747589

 

A leakerek információi alapján szinte biztos, hogy visszatér a következő Y7S1 nevet viselő időszakban a négy szezonra szóló „Year 7 Pass” is. Ebben még nincs is nagy meglepetés, hiszen sokan kedvelték ezt a modellt is a játékosok közül. Egy fokkal merészebb a Year 7 Pass Premium névre hallgató belépő, mely magasabb árcéduláért több jósággal is ellátja a játékosokat.

A Year 7 összes szezonjának BP belépője mellett kapnak 20 ajándék szintet is, ezen kívül pedig exkluzív MPX exotic skin, illetve egy Valkyrie szett is bővíti a virtuális raktárukat. Jó kérdés, hogy mennyire lesz sikeres a Premium belépő, de az első visszajelzések alapján a játékosok újabb pénzlehúzásnak tartják csak.

Végre hógolyó event – Így működik majd a Siege SnowBrawl játékmód

https://leet.hu/samsung/

×