Lehetséges, hogy valóban jól működne a RICOCHET anti-cheat rendszere, vagy csak egy kis idő kell, hogy a csalások újra ellepjék a Warzone-t?

Nemrég beszámoltunk nektek róla, hogy az egyik nagyobb csalásokat árusító oldal berázta kapuit az Activision felszólítására, ezt a cikket elolvashatjátok ITT. Ám most talán egy jobb hírrel tudunk szolgálni. Az EngineOwning, a Warzone legnagyobb csalás gyártója éppen a vicc tárgya Twitteren.

Ugyanis a RICOCHET megjelenése előtt már azt mondták, hogy első nap megkerülik az anti-cheatet, ám úgy látszik nem ez a helyzet.

Mivel az EngineOwning jelenleg nem árul csalást a Warzone-hoz, sőt ami még jobb, hogy úgy próbálják terelni a témát, hogy más játékra terelik a csalókat „pihenés” szempontjából.

Persze ez nem azt jelenti, hogy nem fogják megkerülni az anti-cheatet, de legalább egy jót tudunk nevetni a sok csalón, vagy aki arra vetemedik, hogy csaljon.

Természetesen már meme is született a bakiból.

Itt látható, hogy az EngineOwning próbál keménynek tűnni, ám a jobb oldalon látható, hogy jelenleg nem árusítanak csalást. Remélhetőleg ez így is marad, mivel nem tenne jót az Activisionnek az, ha visszatérnének a csalók a rengeteg bug és hiba mellett, ami az új nagy frissítéssel érkezett.

Azt tudjátok már, hogy hogyan működik az új anti-cheat?

Így működik – Minden, amit tudnod kell RICOCHET anti-cheatről

https://leet.hu/xmas/

×