A Warzone vezető fejlesztője felsorolta, hogy min dolgozott a csapat, a játékosok nem voltak lenyűgözve a rengeteg hiba mellett.

A Caldera és az új frissítés december 8-án jelent meg, megváltoztatva rengeteg funkciót, ezek közé tartozott a loadout drop, a Dead Silence, a gázmaszkok, a közelharc és a Heartbeat Sensor nerf, és még sok más.

Azonban amikor a vezető fejlesztő, Ted Timmins eldicsekedett mindazzal, amit a Raven Software kijavított, a közösség nem volt elragadtatva.

Egy Reddit felhasználó kiposztolta Timmins tweetjét, amiben dicsekedett mindazzal, amit a Raven Software javított a Warzone Pacifichez. A játékosok azonban egyáltalán nem izgatottak.

A legtöbb szavazatot kapott komment, amely mögött a játékosok összefogtak, a következő: „Csak két évükbe telt, hogy ezeket az alapvető funkciókat bevezessék”. Ez azt jelenti, hogy a közösség már régóta kéri a fejlesztőket, hogy javítsák ki ezeket a gyakori problémákat.

Egy másik Redditor hozzátette: „apró egyensúlyi változtatások, amelyeknek már évekkel ezelőtt egy heti patch-ben kellett volna lenniük, ajándékként mutatták be a közösségnek és hatalmas javulásként, ami méltó egy új játék kiadásához”.

A változtatások közt van olyan is, aminek nem örülnek annyira az emberek, mint például JGOD és Dr Disrespect sem elégedett az új loadout drop rendszerrel, és arra kérik a fejlesztőket, hogy állítsák vissza a régi állapotához.

A közösség nagy része ezt pofonként éli meg, hiszen a Raven Software azzal kérkedik, hogy olyan problémákat javítanak ki, amelyeket szerintük már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna oldaniuk.

Ám íme 5 játékhiba, amit a frissítés hozott.

Nem biztos, hogy nálad van gond – 5 játékhiba, melyet a Warzone Pacific hozott el

https://leet.hu/samsung/

×