August Browning megerősítette Janna képességeinek több módosítását.

A League of Legends közelgő 12.1-es javításában ismét a változás szele jön. Ezúttal Janna kap néhány átütő változást a felszerelésében, ami megváltoztatja a játékstílusát a játék korai szakaszában.

A Riot Games fő bajnoktervezője, August Browning erősítette meg a képességeinek több módosítását, amelyek gyengítik a lane poke erejét a W + AA-ról, de a Howling Gale képességét sokkal erősebbé teszik támadó képességként.

Először is, Janna Q-jának manaköltségei csökkennek a késői játékban, miközben a minimális és maximális hatótávolsága is megnő. A képesség utazási ideje 0,25 másodperccel csökken, a sebzés pedig növekszik a későbbi szinteken, különösen, ha teljesen feltöltődik.

Ennek eredményeképpen Janna sokkal többször fogja tudni használni a Q-ját, hogy jelentős sebzést érjen el, ha eltalálja a varázslatot.

„Hogy tisztázzuk, az, ami a Q-t erősebbé teszi, az a minimum hatótávolság és az utazási sebesség” – mondta August egy következő bejegyzésben. „A maximális töltésű Q-kat sokkal nehezebb kikerülni, és a gyors Q-kat könnyebb eltalálni, különösen, ha W-vel kombózunk.”

Bár a W képességének a poke erejét korlátozzák, August szerint a hatékonysága hasznosabb lesz a használat szempontjából. A Zephyr töltési ideje minden szinten 12 másodpercre nőhet, de a képesség hatótávolsága, lassítási időtartama, sebzése és passzív mozgási sebessége mind megnő, hogy ellensúlyozza a hosszabb töltést. Tökéletes lehet egy jungler számára egy gank felállításához, vagy egy teamfightból menekülő ellenség üldözéséhez.

Mindenki számára azonban, aki szeret állandó pajzsokkal harcolni a csapatharcban, van néhány rossz hír ebben az új frissítésben. Bár Janna E pajzsa rövidebb töltési időt és több aktív időt kap, mielőtt lebomlik, a Riot eltávolítja a passzívját, ahol az ellenség lelassítása vagy felütése 20 százalékkal csökkenti az E töltési idejét.

Max rangon kilenc másodperc hosszú idő egy újabb pajzsra, különösen nagy csapatharcokban. Emiatt a Janna játékosoknak sokkal megfontoltabbnak kell lenniük, hogy melyik bajnokot védik.

Te is így állsz a rankeddel?

„A ranked túl időigényes és nem elég ösztönző” – Egy LoL játékos vallomása

https://leet.hu/samsung/

×