A közösség hosszas okfejtésben próbálta bebizonyítani, miért kellene 375 RP-vel kevesebbért árulni az új Ekko skint. És lássuk be, telejsen igazuk van.

Bombaként robbant a hír, mikor PBE-re felkerült a valaha volt egyik legjobbnak mondott LoL skin. Az Arcane sikerén felbuzdulva ugyanis a Riot elkészítette a Firelight Ekko skint, mely erősen a sorozat által inspirált kinézet lett. Természetesen a játékosok egyből izgalomba is jöttek, egészen addig, amíg meg nem tudták, mennyibe fog kerülni a Firelight Ekko skin.

Amint megtudták, hogy 1350 RP lesz az ára, egyből beindult a hiszti. Szerintük csak 975-öt ér.

 

Természetesen érvekkel próbálták alátámasztani, miért is sokallják a még meg sem jelent skin árát, és az igazat megvallva egyáltalán nem hülyeség, amire hivatkoztak. Az 1350 RP-s skinek mellé ugyanis szinte kivétel nélkül új hang effektek is járnak. Firelight Ekko esetében azonban nincs új SFX a basic attack és a képességek mellé. Véleményük szerint tehát vagy lecsökkentik az árát 975-re, mint a többi prémium skinnek, új SFX nélkül, vagy ha 1350 RP marad az ára, akkor kapjon új hang effekteket is.

Volt már egyébként hasonlóra példa, ugyanis a 2017-es SKT skinek esetében pontosan ugyanez történt. Bejelentették őket 1350 RP-ért, majd a közösség fellázadt, hogy miért nincs hozzájuk új SFX. Úgyhogy a Riot meggondolta magát és a közösség nyomására elkészítette a skinekhez járó új hangeffekteket. Így pedig már senkit nem zavart az 1350 RP-s árcédula.

Az érvelés immár 10.000 támogató upvote fölött jár, ami folyamatosan nő és nő. A kommentek szinte 100%-ban egyet értenek, immár a Riot kezében a döntés, hogy miként reagálnak a mostanra már masszívra duzzadt felháborodásra.

Ha már LoL, akkor ezt is feltétlenül látnod kell:

Megjelenés, Raidek, Klasszok – Minden, amit a LoL MMO-járól tudunk

×